GTX 1050 Tİ CS:GO MSI Afterburner Değerleri

Yer
El Celler de Can Roca
Daha fazla  
CS:GO adlı oyunda resimde gördüğünüz değerleri alıyorum. Sizce ekran kartı kullanımı normal midir ben pek anlamıyorum ve aldığım FPS'e bakılırsa düşük gibi görünüyor?

GTX 1050 Tİ 4GB
RYZEN 3 2200G
8 GB 3200 Mhz Ballistix 2667 Mhz

İlk geldiği zaman bilgisayar 250 300 FPS alırdım en fazla 1 ay olmuştur bilgisayarı alalı ve artık...

csgo_2018_08_12_20_14_39_947-min.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO Eski bir oyun güncel ekran kartlarında %99 görmeniz için 4K çözünürlüğe filan çekmeniz gerekiyor. Zaten 4K çözünürlükte bile stabil %99 kullanımı vermiyor. Genelde %60-75 arası seyrediyor.

CS:GO işlemci öncelikli bir oyun olduğu için normal değerler. Eğer ekran kartı kullanımı işlemci kullanımını geçse bir anormallik olurdu ama sistemin CS:GO için yüksek olduğu için değerler düşük geliyor sana.

CS:GO adlı oyunda resimde gördüğünüz değerleri alıyorum. Sizce ekran kartı kullanımı normal midir ben pek anlamıyorum ve aldığım FPS'e bakılırsa düşük gibi görünüyor?

GTX 1050 Tİ 4GB
RYZEN 3 2200G
8 GB 3200 Mhz Ballistix 2667 Mhz

İlk geldiği zaman bilgisayar 250 300 FPS alırdım en fazla 1 ay olmuştur bilgisayarı alalı ve artık...

Eki Görüntüle 322864
Aynısı bana da oldu. Ben de o civarda FPS alıyorum 1050Ti ile. Normal merak etmeyin. Hatta bende de R3 2200G var

Peki arkadaşlar bundan 1 ay önce bilgisayarı ilk aldığım gün Dust 2 map'ın da neden 280 300 FPS alırken şuan değerlerim düşük? Sizce yarın Vatan bilgisayara kontrol ettirmeli miyim?
Çünkü abim sağolsun bilgisayar geldikten 3 gün sonra içerisine gazoz dökmüştü ve 1 gün boyunca oynamamış bilgisayarı havalandırmış ve gelince geriye kalan toz gibi lekeleri kasayı açıp ben sildim bundan kaynaklanabilir mi işlemcinin üzerine de dökülmüştü.

Peki arkadaşlar bundan 1 ay önce bilgisayarı ilk aldığım gün Dust 2 map'ın da neden 280 300 FPS alırken şuan değerlerim düşük? Sizce yarın Vatan bilgisayara kontrol ettirmeli miyim?
Çünkü abim sağolsun bilgisayar geldikten 3 gün sonra içerisine gazoz dökmüştü ve 1 gün boyunca oynamamış bilgisayarı havalandırmış ve gelince geriye kalan toz gibi lekeleri kasayı açıp ben sildim bundan kaynaklanabilir mi işlemcinin üzerine de dökülmüştü.
Bence ondan değil. Ben de aynı şeyi yaşadım çünkü. CS:GO belki sisteme göre kendisini ayarlamış olabilir. Bilemiyorum. Çünkü GPU'nun sadece %20'si kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı