GTX 1050 TI Dönüştürücülü Çalışmıyor

Herkese merhabalar, GTX 1050 Ti ekran kartına sahibim. Aldığım ilk dönüşütürücü ilk açılışlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyordu, fakat PES atarken monitörü hafifce çevirince dönüştürücüden cızırtı sesi geldi ve bozuldu. Bir tane daha dönüştürücü aldım, 1-2 denemeden sonra çalıştı. 1-2 ay geçtikten sonra bozulmadı fakat bu ekran kartında çalışmıyor. Yeni bir tane daha aldım fakat bu dönüştürücü bu ekran kartında hiç çalışmadı. Ekran kartı HDMI li TV'de sorunsuz çalışıyor fakat dönüştürücü ile hiçbir şekilde çalışmıyor. Garantiye göndersem yapılır mı veya ne yapmalıyım? Teşekkürler. Sırasıyla dönüştürücüler:

images (7).jpeg 16050-Yüksek-kalite-beyaz-hdmi-kadın-ses-kablo-ile-vga-dönüştürücü-adaptör-1080-p-pc-tv-için-2...jpg images (7).jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif dönüştürücü aldığınıza emin misiniz? Dönüştürücü çalışmıyorsa port sıkıntılı diyeceğim ama o zaman televizyondada çalışmaması gerekir. Aktif dönüştürücü aldığınıza emin olun.

Aktif dönüştürücü zaten aktif olmasa çalışmaz ki.

Konuda aktif dönüştürücü demediğiniz için ne anlatmak istediğinizi tam anlamadım. Son aldığınız dönüştürücünün hiçbir şekilde çalışmadığını söylemişsiniz, ona göre aktif dönüştürücü olduğundan emin olmanızı belirtmek istemiştim. Sadece bir dönüştürücü ile denediğiniz için ekran kartının dönüştürücü ile çalışıp çalışmadığını anlayamazsınız. Büyük ihtimal dönüştürücü arızalıdır. Bir dönüştürücü daha alacaksanız Displayport aktif dönüştürücü alıp test etmenizi öneririm.

Konuda aktif dönüştürücü demediğiniz için ne anlatmak istediğinizi tam anlamadım. Son aldığınız dönüştürücünün hiçbir şekilde çalışmadığını söylemişsiniz, ona göre aktif dönüştürücü olduğundan emin olmanızı belirtmek istemiştim. Sadece bir dönüştürücü ile denediğiniz için ekran kartının dönüştürücü ile çalışıp çalışmadığını anlayamazsınız. Büyük ihtimal dönüştürücü arızalıdır. Bir dönüştürücü daha alacaksanız Displayport aktif dönüştürücü alıp test etmenizi öneririm.
Peki teşekkürler önereceğiniz dönüştürücü var mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı