Merhaba, 2018 Subat ayında arkadaşımla bilgisayar topladık. Ben;
Intel i5-7500,
Asus B250M-K anakart
GSkill 8 GB 2133 MHz RAM
Zalman Z3 Plus kasa
1 TB HDD
Asus Expediton 1050 Ti aldım.
Arkadaşım da aynı ekran kartını fakat AMD sistem olarak aldı. Ryzen 1500 veya 2500 gibi bir şey, 2400MHz 8 GB RAM aldı.
Arkadaşım PUBG'de ultra ayarlarda 60 FPS alırken ben 30-35 FPS alıyorum, sizce bu nedendir? Ekran kartını sildim günceledim, BIOS güncellemesi yaptım, Windows 1809 kullanıyorum yani her şeyim güncel.
Bence sırf AMD diye 30 FPS fark olabileceğini sanmıyorum.
Bana yardım ederseniz çok sevinirim.
Kardeşim senin işlemci bildiğim kadarıyla u işlemci çift çekirdekli ve bir de ghz düşüktür onlar oyun için pek verimli olmuyor arkadasinin işlemcisi daha kuvvetlidir tam isimlerini ve değerlerini yazabilirsen daha iyi bakabiliriz. Bir de windows guncellemeleri çok önemli tüm guncellestirmwleri yaptığından emin ol
1050 ti ile ultra ayarlarda aldığın fps gayet normal geldi bana 35-45 arası bi fps veriyor zaten bildiğim kadarıyla ayrıca ram çok etki ediyor bende 1050ti kullandım aynı fpsleri aldım tavsiyem antialiasing ultra ve geri kalan ayarlar very lowda kullanmanız .
o miramar da bile 60 alıyo ben yeni açılan küçük harita bile düşük fps alıyorum ekran kartı modelimiz aynı.
Asus un kendi sitesinde grafik sürücüsü yok sadece asus tweak var oda oc yapmayı ve gpu değerlerini gösteren bir program. oyunum steam'dan alınmış orjinal.