GTX 1050 Ti Düşük FPS Sorunu

fatih.baycu

Kilopat
Merhaba, 2018 Subat ayında arkadaşımla bilgisayar topladık. Ben;
  • Intel i5-7500,
  • Asus B250M-K anakart
  • GSkill 8 GB 2133 MHz RAM
  • Zalman Z3 Plus kasa
  • 1 TB HDD
  • Asus Expediton 1050 Ti aldım.
Arkadaşım da aynı ekran kartını fakat AMD sistem olarak aldı. Ryzen 1500 veya 2500 gibi bir şey, 2400MHz 8 GB RAM aldı.

Arkadaşım PUBG'de ultra ayarlarda 60 FPS alırken ben 30-35 FPS alıyorum, sizce bu nedendir? Ekran kartını sildim günceledim, BIOS güncellemesi yaptım, Windows 1809 kullanıyorum yani her şeyim güncel.
Bence sırf AMD diye 30 FPS fark olabileceğini sanmıyorum.
Bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim senin işlemci bildiğim kadarıyla u işlemci çift çekirdekli ve bir de ghz düşüktür onlar oyun için pek verimli olmuyor arkadasinin işlemcisi daha kuvvetlidir tam isimlerini ve değerlerini yazabilirsen daha iyi bakabiliriz. Bir de windows guncellemeleri çok önemli tüm guncellestirmwleri yaptığından emin ol

işlemcim 4 gerçek 4 sanal çekirdekli, u değil sadece 7500

Dosya Ekleri

• 123.PNG
    123.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 75
1050 ti ile ultra ayarlarda aldığın fps gayet normal geldi bana 35-45 arası bi fps veriyor zaten bildiğim kadarıyla ayrıca ram çok etki ediyor bende 1050ti kullandım aynı fpsleri aldım tavsiyem antialiasing ultra ve geri kalan ayarlar very lowda kullanmanız .

yüksek boyutlu olduğu için kabul etmedi drive atıyorum.
Darboğaz sıkıntısı falan yok, işlemci yeterli gözüküyor. Arkadaşın düşük çözünürlükte mi oynuyor?
Çünkü FPS normal gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Darboğaz sıkıntısı falan yok, işlemci yeterli gözüküyor. Arkadaşın düşük çözünürlükte mi oynuyor?
Çünkü FPS normal gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p de oynuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı