Merhaba, bundan 3-4 ay önce bilgisayarıma Asus GTX 1050 Ti taktırdım fakat FPS'im hiç yüksek değil. LoL'de 60-70 FPS'i bazen geçmiyor bile ki LoL yüksek bir oyun bile değil. Fortnite gibi oyunlarda da aynı şekilde 60-70 FPS. Bazıları darboğaz olabilir diyor, bazıları olamaz diyor. Sorunu bir türlü bulamadım
İşlemci: AMD A10-7800 4C+8G 3.50 GHz
Anakart: HP 2B52
RAM: 8 GB (tek)
Format vs. de attım aynı şekilde ve ısınma sorunu yok 3-4 saat oynuyorum, 50-60 dereceleri geçmiyor.
O konuda haklısınız tabii ki hocam ama o bütçe ile bence dediğimi yapsa bir süre götürür, o süre zarfında kişinin maddi durumunu tabii ki bilmiyorum ancak 8.nesil veya Ryzen için bütçe oluşturabilirdi diye düşündüm, sonuçta her türlü upgrade edilecek ileride.
600₺'lik bir bütçe ile g5400+h110m vb. bir anakarta geçmek üstüne ddr4 ram almak resmen imkansız. Geçseniz bile ileride yeni bir anakart ve işlemci almanız gerekecek. Dediğimi yaparsanız tekrardan iyi bir bütçe ayırıp çok daha yüksek bir sisteme yükseltebilirsiniz.
x4 840 alırsam ram değiştirmem gerekmez dimi bide para biriktirip ryzen 3 2200g alsam anakart haricinde yine ram degistirmem gerekir mi çünkü işlemci anakart bide içine ram girince nerdeyse yeni pc oluyo ;D ram degistirmeden biseyler almak istiyorum
O konuda haklısınız tabii ki hocam ama o bütçe ile bence dediğimi yapsa bir süre götürür, o süre zarfında kişinin maddi durumunu tabii ki bilmiyorum ancak 8.nesil veya Ryzen için bütçe oluşturabilirdi diye düşündüm, sonuçta her türlü upgrade edilecek ileride.
x4 840 alırsam ram değiştirmem gerekmez dimi bide para biriktirip ryzen 3 2200g alsam anakart haricinde yine ram degistirmem gerekir mi çünkü işlemci anakart bide içine ram girince nerdeyse yeni pc oluyo ;D ram degistirmeden biseyler almak istiyorum