evet anladım fakat benim anlamadığım gpu kullanımı,35-36 gösteriyor sanırım ben mi yanlış biliyorum gpu sıcaklığı 60-65 lerde,kullanımı da 35-40 ta ?, ve son olarak fps değerleri çıkmamış.fps ortalama 24-25.bu ayarlardaİşlemci soğutucunuz çok iyi galiba. Değerler normal gibi gözüküyor. Güç seçeneklerinden yüksek performansa alıp deneyin.
Yüksek performansa alırsanız kullanım artacaktır. Artmazsa internetten nihai performans ekleme diye aratın ve CMD'ye kodları yapıştırın ondan sonra onu seçin çözülecektir.evet anladım fakat benim anlamadığım gpu kullanımı,35-36 gösteriyor sanırım ben mi yanlış biliyorum gpu sıcaklığı 60-65 lerde,kullanımı da 35-40 ta ?, ve son olarak fps değerleri çıkmamış.fps ortalama 24-25.bu ayarlarda
Bence senin dediğin çok doğru.GTA optimizasyonu bu aralar sorunlu sanırsam. Son 2-3 aydır online modda en yüksek ayarlarda sabit 60 oynarken saçma bir şekilde 40-45 FPS değerlerine düşmeye başladı. Diğer oyunlarda sorun yoksa dert etmeyin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.