GTX 1050 Ti Düşük FPS

Mehmet1840

Hectopat
Daha fazla  
Ben bundan 1 2 ay önce Msi 1050 GTX ekran kartı aldım. CSGO'da FPS 70 kadar düşüyor ve 13 The Friday Game gibi oyunlarda 20 30 FPS alıyorum. Acaba ekran kartımda sorun var mıdır? Aldıgım yere götürsem mi ?

Sistemim:
4GB RAM 64 bit
İşlemci: Intel CORE(TM( 2QUAD CPU Q9400 @ 2.66 GHZ.267 GHZ

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM miktarın az en az 8GB RAM olması gerek yeni oyunlar için.

Ayrıca değiştirmek isterseniz GTX 1060 3GB modelini almanızı tavsiye ederim ama bu tamamen bütçe meselesi.

RAM yetersizliğinden dolayı FPS drop yaşıyor olabilirsiniz. Örneğin bende 60'dan 20'ye kadar düşüyordu.

Darboğaz da olabilir.

Öncelikle iyi günler. GTX 1050 güçlü bir ekran kartıdır. Ekran kartının gönderdiği kareleri işlemesi için güçlü bir işlemcide şart. Eğer işlemciniz güçlü değilse darboğaz dediğimiz olay meydana gelir. Bu olay ekran kartının gönderdiği karelerin hızına yetişemeyen işlemcilerde görülür ve ekran kartı düşük kare göndermeye başlar buda FPS'nin düşük olmasını sağlar. Eğer darboğaz dediğimiz işlemden etkilenmemek istiyorsan işlemcini değiştirmelisin. Eğer bütcen kısıtlıysa sana önerebileceğim işlemci i3 6100 olur.

Kardeşim senin sistemi komple değiştirmen gerekiyor. İşlemci yetersiz değiştiriceksin, bunun için anakartı değiştirmen o zaman da RAM uymuyor. PSU felan yetmez derken komple sistem lazım işin özü bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…