emre.qsh Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Merhaba, ben DxDiag'dan baktğımda GTX 1050 Ti yerinde işlemcimin ismi yazıyor ve ekran kartımın ismi gözükmüyor. Neden olabilir? Dosya Ekleri resim_2021-01-30_144415.png 31,1 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba, ben DxDiag'dan baktğımda GTX 1050 Ti yerinde işlemcimin ismi yazıyor ve ekran kartımın ismi gözükmüyor. Neden olabilir?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #2 Vega 8 kullanan bir işlemciye sahip olduğun içindir. Veya driverları yüklememişsindir. Artı 0 Eksi
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 emre.qsh dedi: Merhaba, ben DxDiag'dan baktğımda GTX 1050 Ti yerinde işlemcimin ismi yazıyor ve ekran kartımın ismi gözükmüyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Çünkü işlemcinizin grafik birimini kullanıyorsunuz şu anda. Artı 0 Eksi
emre.qsh dedi: Merhaba, ben DxDiag'dan baktğımda GTX 1050 Ti yerinde işlemcimin ismi yazıyor ve ekran kartımın ismi gözükmüyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Çünkü işlemcinizin grafik birimini kullanıyorsunuz şu anda.
KS KS emre.qsh Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #4 mertpivvo dedi: Vega 8 kullanan bir işlemciye sahip olduğun içindir. Veya driverları yüklememişsindir. Genişletmek için tıkla... En yeni driveri yükledim fakat yine de gözükmüyor. Peki ekran kartını kullanıyor mudur? Xallt dedi: Çünkü işlemcinizin grafik birimini kullanıyorsunuz şu anda. Genişletmek için tıkla... Değiştirebilir miyim veya değiştirsem ne fark olur? Artı 0 Eksi
mertpivvo dedi: Vega 8 kullanan bir işlemciye sahip olduğun içindir. Veya driverları yüklememişsindir. Genişletmek için tıkla... En yeni driveri yükledim fakat yine de gözükmüyor. Peki ekran kartını kullanıyor mudur? Xallt dedi: Çünkü işlemcinizin grafik birimini kullanıyorsunuz şu anda. Genişletmek için tıkla... Değiştirebilir miyim veya değiştirsem ne fark olur?
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ocak 2021 #5 emre.qsh dedi: Merhaba, ben DxDiag'dan baktğımda GTX 1050 Ti yerinde işlemcimin ismi yazıyor ve ekran kartımın ismi gözükmüyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bende de GTX 1650 var gözüküyor ama seninkini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
emre.qsh dedi: Merhaba, ben DxDiag'dan baktğımda GTX 1050 Ti yerinde işlemcimin ismi yazıyor ve ekran kartımın ismi gözükmüyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bende de GTX 1650 var gözüküyor ama seninkini bilmiyorum.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #6 emre.qsh dedi: en yeni driveri yükledim fakat ginede gözükmüyor peki ekran kartını kullanıyormudur ? Genişletmek için tıkla... Şu anda Vega 8 kullanıyordur 1050ti ise 2. planda kalıyor olabilir. Detaylı bir bilgim yok bu konuda laptop kullanmadığım için. Artı 0 Eksi
emre.qsh dedi: en yeni driveri yükledim fakat ginede gözükmüyor peki ekran kartını kullanıyormudur ? Genişletmek için tıkla... Şu anda Vega 8 kullanıyordur 1050ti ise 2. planda kalıyor olabilir. Detaylı bir bilgim yok bu konuda laptop kullanmadığım için.
KS KS emre.qsh Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #7 mertpivvo dedi: Şu anda Vega 8 kullanıyordur 1050 Ti ise 2. planda kalıyor olabilir. Detaylı bir bilgim yok bu konuda laptop kullanmadığım için. Genişletmek için tıkla... Benim laptop değil. Artı 0 Eksi
mertpivvo dedi: Şu anda Vega 8 kullanıyordur 1050 Ti ise 2. planda kalıyor olabilir. Detaylı bir bilgim yok bu konuda laptop kullanmadığım için. Genişletmek için tıkla... Benim laptop değil.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2021 #8 Orada giriş kısmında ne yazıyor? Artı 0 Eksi
KS KS emre.qsh Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #9 Critness dedi: Orada giriş kısmında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Giriş kısmı derken neresi? Artı 0 Eksi
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2021 #10 emre.qsh dedi: Giriş kısmı derken neresi? Genişletmek için tıkla... Dxdiag kastetmiştim de oradan birşey çıkmaz gibi. Masaüstü kullanıyorsunuz, görüntü kablonuz ekran kartına mı bağlı, anakarta mı? Artı 0 Eksi
emre.qsh dedi: Giriş kısmı derken neresi? Genişletmek için tıkla... Dxdiag kastetmiştim de oradan birşey çıkmaz gibi. Masaüstü kullanıyorsunuz, görüntü kablonuz ekran kartına mı bağlı, anakarta mı?