GTX 1050 Ti "DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED" mavi ekran

Atasoyygoktug

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yaklaşık 1.5 haftadır bu ve bunun benzeri hatalar ile uğraşıyorum. Ekran kartı sürücümü defalarca sildim kurdum BIOS'u güncelledim ama sorunum hiçbir şekilde çözülmedi. Sosyal'de yazdım çözüm işe yaramadı. DDU denilen bir program kurup öyle denedim fakat gene olmadı. En son dün gece armada şu hatayı aldım (ekran kartı sürücüm güncel). Artık oyun oynamaktan soğudum. Kartı silip kurmaktan yoruldum. Servise veremiyorum bugün bayram diye. Ekran kartım GTX 1050 Ti. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
20180615_010449-min.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile Intel ve Nvidia GPU sürücünü sil.
İlk güncel Intel sürücünü yükle. Sonra Nvidia sürcünün en güncel'den bir önceki sürümünü yükle.
ATK ve Asus araçlarını kaldır.
McAffe kaldır.

DDU ile Intel ve Nvidia GPU sürücünü sil.
İlk güncel Intel sürücünü yükle. Sonra Nvidia sürcünün en güncel'den bir önceki sürümünü yükle.
ATK ve Asus araçlarını kaldır.
McAffe kaldır.
Gerekenleri yaptım fakat bu sefer de oyunları optimize edince FPS düşüşü oluyor :(

Ekran kartını bir önceki sürümüne güncelleyin, RAM'lerinizi çıkartıp uçlarını silgiyle silin. Bilgisayarınız açıldığında Windows Update üzerinden işletim sistemini güncelleyin, tavsiyem temiz kurulum yapmanızdır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı