GTX 1050 Ti Ekrana Yeşil Renklerin Gelip Gitmesi

Speotrie

Kilopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Yeşil tonlarında birtakım renk bir anda yüklenip gidiyor, bunun ne olduğunu tam olarak anlayamadım.
  • i3-6098P İşlemci
  • MSI H110M PRO-VD Anakart
  • Zotac GTX 1050 Ti Ekran Kartı
  • Crucial 8GB DDR4 2400MHz Bellek
  • WD 1TB HDD
  • Xigmatek Ares 1701 600W Güç Kaynağı
  • Benq GW2270H Monitör

BIOS güncellemesi ve BIOS ayarlarını default yaptım, şu an bir sıkıntı yok. Sıkıntı çıkarsa VBIOS'u güncelleyip sürücüyü DDU ile kaldırırım.

Sorun tekrar ortaya çıktı.

sorunun videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ve sorun ekran görüntülerinde ortaya çıkmadığına göre ekran kartındandır diye düşünüyorum

Benim kartımda amd r7 265 aynı sorun bende de mevcut. Özellikle csgo giriş ekranında bariz oluyor. Yardım bekliyoruz.

Bende oyunlarda o kadar çok olmuyor ama video izlerken resim photoshop falan açınca oluyor. Ne zaman olduğu hiç belli olmuyor. Bu aralar bir de donup düzeliyor 2-3 saniyelik sürelerle sonra mouse imleci büyümüş oluyor.

Bu sorun gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı. Sırasıyla BIOS güncelledim ve ayarları sıfırladım, DDU ile ekran kartını kaldırdım ve sürücüyü geri yükledim değişen bir şey yok. Ekran kartını Vatan'a mı göndersem, bana biri yol gösterebilir mi?

Qa7lbg.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı