GTX 1050 Ti Ekran Kartı Yükseltme

Şu mining furyası bir ara aldı başını gitti ve etkileri devam ediyor. Bu etkilerin devam ettiği sürece üst düzey hiçbir ekran kartı gönül rahatlığı ile alınamaz bana göre. Çünkü ne kadar bilen bilmeyen bu işten anlamayan adam varsa mining yapar belki umuduyla bu işe soyundu. Sonuçta BIOS'undan tut basic ayarları değiştirilerek yıpratılan harap edilen kartlar piyasaya fazlasıyla karıştı. Kartları satan insanlar kendi kartlarını satmıyor sadece 2. el olarak ayrıca adam ucuza buluyor daha pahalıya satma umuduyla kartı alıyor. Yani kartın kullanım geçmişini asla bilmeden başkasına bu kadar çok temiz diye diye kakalamaya çalışabiliyor. Hal böyleyken 2. el kart alınmaz bana göre. Git paşalar gibi 1660 Ti al keyfine bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıl garantisi olan kartın başına gelmiş olabilir? Ne ucuz etin yahnisi falan sen neden bahsediyorsun? Bahsettiğin kart sıfır 1660 Ti'dan daha pahalı 2 elde.
Sıfırında 2 yıl garanti var zaten. 2. el kartın başına her şey gelmiş olabilir. Amcanın oğlu mu da sana 5000 liralık şeyle farkı olmayan şeyi 2000 liraya versin.

2.El almak mantıklı sonuçta sıfırdan farksız olacaktır 2.el 1080 al geç.

Bence önceliğini RAM e ver ondan sonra kalan paranın üstüne biraz daha biriktirip sıfır GTX 1660Ti al şu 2.el işine de hiç bulaşma.

Kardeşim 2. elin, sıfır ile aynı olduğunu falan mı sanıyorsun. Ucuz etin yahnisi yavan olur sözünü söylerim hep. Bir de arkadaş kendi kendine 'kartı tuvalette mi kullanıyorlar?' gibi bir espri yapıp komik olduğunu sanmış. Yazık cidden...
Her 2. el de aynı değil ama bu bildiğin önyargı.

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok 2. el almayı düşünmüyorum. Ben 8 GB RAM'ların şu an için yeterli olduğunu sanıyordum. RAM artışı bana ne kazandırır. Ayrıca 8 üzerine 8 mi almalıyım, yoksa 16 GB mi almam daha doğru olur? Ayrıca bu Dual channel özelliği nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı