GTX 1050 Ti Forza Horizon 4 performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Merhabaaa

Hectopat
GTX 1050 Ti
i5-10400F
8 GB 3000 MHz
Forza Horizon 4 hangi ayarlarda kaç FPS alır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G4560 gibi berbat bir işlemci ile düşük ayarda 80-90 FPS arası oynuyorum. Muhtemelen yüksek ayarlarda 60 FPS oynarsın.
Oyunun optimizasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz pek güçlü olmayan bir sisteme sahibim almak ile almamak arasında kaldım.

Oyunun optimizasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz pek güçlü olmayan bir sisteme sahibim almak ile almamak arasında kaldım.
Bence iyi. Zira kötü bir işlemcim olmasına rağmen dediğim gibi düşük ayarda 70-90FPS arası alıyorum 1080p'de. Grafik ayarlarım düşükte ama düşük kalite de gayet tatminkar.

Bence iyi. Zira kötü bir işlemcim olmasına rağmen dediğim gibi düşük ayarda 70-90FPS arası alıyorum 1080p'de. Grafik ayarlarım düşükte ama düşük kalite de gayet tatminkar.
Hocam ben RX 560 ile 65-70 arası zor oynuyorum düşükte, evet 1050 TI daha iyi bir kart ama bu kadar fark olması doğal mı 1080p için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…