Oyunun optimizasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz pek güçlü olmayan bir sisteme sahibim almak ile almamak arasında kaldım.G4560 gibi berbat bir işlemci ile düşük ayarda 80-90 FPS arası oynuyorum. Muhtemelen yüksek ayarlarda 60 FPS oynarsın.
Bence iyi. Zira kötü bir işlemcim olmasına rağmen dediğim gibi düşük ayarda 70-90FPS arası alıyorum 1080p'de. Grafik ayarlarım düşükte ama düşük kalite de gayet tatminkar.Oyunun optimizasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz pek güçlü olmayan bir sisteme sahibim almak ile almamak arasında kaldım.
Alıyorum o zaman en fazla iade ederimBence iyi. Zira kötü bir işlemcim olmasına rağmen dediğim gibi düşük ayarda 70-90FPS arası alıyorum 1080p'de. Grafik ayarlarım düşükte ama düşük kalite de gayet tatminkar.
Hocam ben RX 560 ile 65-70 arası zor oynuyorum düşükte, evet 1050 TI daha iyi bir kart ama bu kadar fark olması doğal mı 1080p için?Bence iyi. Zira kötü bir işlemcim olmasına rağmen dediğim gibi düşük ayarda 70-90FPS arası alıyorum 1080p'de. Grafik ayarlarım düşükte ama düşük kalite de gayet tatminkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.