GTX 1050 Ti G5400 donuyor

Tauren

Hectopat
Merhabalar. Bundan 4 ay önce bilgisayarıma yeni parçalar aldım. Anakart, işlemci ve 8 GB RAM (4X4) ama RAM Reeinno adlı marka yani Aliexpress'den geliyor, RAM'i aldım. Biraz kullandıktan sonra RAM'in 1 tanesi bozuldu 4 GB kaldı ve oyunlarda çok düşük FPS alıyorum. PUBG'de kafamı çeviremiyorum. Kasmadan 20 30 FPS alıyorum. ben de yeni RAM almaya karar verdim. HyperX 8 GB 2666MHz RAM bu RAM'i alsam kasmalar düzelirmi veya 20 FPS'e düşmesi normal mi? Çok saçma bir şekilde FPS düşmesilar oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum ☹

PC donanımlar
Anakart: ASUS H310M R2.0
İşlemci: Intel G5400
RAM: Reeinno DDR4 4 GB
GPU: GTX 1050 Ti OC
PSU: Everest 350W (eski bir PSU)
HDD: Seagate 1 TB (eski ve çok fazla format atılmıştır)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum sistem zaten 2 GB ram yiyor. Pubg de en düşük 4 kullanıyor yani en az 6GB ram olması gerek. Acilen almalısın. Tercihin tek modul 8 değil de çift 4 olursa daha iyi olur dual channel kullanırsın veya şimdilik 8 al daha sonra bir sekiz daha alırsın.
Dostum sistem zaten 2 GB ram yiyor. Pubg de en düşük 4 kullanıyor yani en az 6GB ram olması gerek. Acilen almalısın. Tercihin tek modul 8 değil de çift 4 olursa daha iyi olur dual channel kullanırsın veya şimdilik 8 al daha sonra bir sekiz daha alırsın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı