GTX 1050 Ti Gaming Sistem Yükseltme

Hocam anakartınız 3600X OC bile destekliyor çok zorlamadıkça. Ekran kartını 2060 tercih ederseniz daha iyi olur diye düşünüyorum NVIDIA'nın yazılım sistemi oturmuş durumda AMD'nin bu konuda biraz daha zamana ihtiyacı var sıkıntı yaşayabilirsiniz. Zaten yazılmış yukarıda muhakkak 16 GB'ye yükseltin RAM belleğinizi(2x8) olacak şekilde. Bence öncelikli olanlar bunlar olmalı monitör daha sonra halledilir bir şekilde. Şimdi elzem olmasa da ileride kule tipi soğutucu lazım olabilir ayrıca.
Anakart BIOS'u az önce güncelledim Screenshot_1.png modeli 2.30'dan bu oldu sanırım en günceli bu.
AMD o yazılım sorunlarının büyük bir çoğunluğunu çözmüş diye okudum birçok yerde.

Ben Nvidia tarafındayım hocam gerek optimizasyonu olsun gerek yazılım/güncelleme sistemi olsun daha çok güveniyorum ama tercih meselesi tabi ki RX5700 zaten kesinlikle yabana atılacak bir kart değil ama bence AMD'nin ekran kartı konusunda biraz daha zamana ihtiyacı var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı