GTX 1050-TI görüntü yok veya bozuk

esatbozkurt

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
Kingston 8GB RAM
SSD veya HDD modeli
Fury 256GB SSD
Ekran kartı
Asus Cerebus GTX 1050 Ti
Anakart
Asrock Fatality H87 Performance
İşlemci
İntel Core i5-4400
Esenlikler,
Sistem güncellemesi ve driver güncellemesi sonrası bilgisayarım bozuldu.
Başta herhangi bir oyuna girince 1 dakika içinde bilgisayar kendi kendine reset atıyordu daha sonra görüntüyü bozuk vermeye başladı ekran kırıkmış hasar görmüş gibi. Ekranım sağlam ama bir sorun yok. Daha sonra görüntü hep gidiyor geliyor zar zor ekran kartı sürücüsünü kaldırdım düzeldi ama ertesi gün bilgisayarı açmaya çalıştığımda aynı şeyleri yaşadım. Açılışta ekran tamamen gidiyor BIOS menüsüne girsem de ekran komple gidiyor geri geldiğimde komple yeşil veya beyaz renkte oluyor ekran. Bir çözümü var mı, yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_5380.jpeg
    IMG_5380.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_5381.jpeg
    IMG_5381.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_5378.jpeg
    IMG_5378.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 25
Esenlikler,
Sistem güncellemesi ve driver güncellemesi sonrası bilgisayarım bozuldu.
Başta herhangi bir oyuna girince 1 dakika içinde bilgisayar kendi kendine reset atıyordu daha sonra görüntüyü bozuk vermeye başladı ekran kırıkmış hasar görmüş gibi. Ekranım sağlam ama bir sorun yok. Daha sonra görüntü hep gidiyor geliyor zar zor ekran kartı sürücüsünü kaldırdım düzeldi ama ertesi gün bilgisayarı açmaya çalıştığımda aynı şeyleri yaşadım. Açılışta ekran tamamen gidiyor BIOS menüsüne girsem de ekran komple gidiyor geri geldiğimde komple yeşil veya beyaz renkte oluyor ekran. Bir çözümü var mı, yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Monitör'den olduğunu sanmam. Ekran kartın sıkıntılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı