GTX 1050 Ti GTA 5 Grafik Ayarları Önerisi

Daha fazla  
  • Ryzen 1300x
  • ASUS GTX 1050 Ti
  • 8 GB DDR4 RAM
Öncelikle sistemim oldukça uygun fakat ben daha çok FPS değil de daha çok güzel grafikler almak istiyorum ama oyunumu da çok kastırmaması lazım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gölgeleri direk kapat FPS e çok büyük etkisi olduğu gibi grafik kalitesine o kadar büyük etkisi bulunmamakta Geforce experience programını indir sana orada Optimum ayarları direk gösterecek en iyi grafik ve en iyi performans olarak kendisi otomatik ayarlamakta.

Buradaki ayarları uygulayabilirsin. 50-60 FPS arası yeterlidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben GT 740M ile Ultra ayarları denedim. 20 FPS alıyorum ortalama. 1050 Ti ile Ultrada rahat oynayabileceğini düşünüyorum. Ayrıca oyun GTX 660'ı öneriyor. 1050 Ti, GTX 660'tan daha güçlü bir kart.

Buradaki ayarları uygulayabilirsin. 50-60 FPS arası yeterlidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşşekürlerimi sunuyorum, denedim memnunum.
Ben GT 740M ile Ultra ayarları denedim. 20 FPS alıyorum ortalama. 1050 Ti ile Ultrada rahat oynayabileceğini düşünüyorum. Ayrıca oyun GTX 660'ı öneriyor. 1050 Ti, GTX 660'tan daha güçlü bir kart.
Evet şuanda ultrada oynuyorum zaten :)

Merhaba 2023 den yazıyorum kusura bakmayın neredeyse aynı özelliklere sahibim ara sıra takılmalar mevcut ayarlarınız nasıl yardımcı olabilirmisiniz çözüm bulamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı