GTX 1050 Ti GTA 5 ve FIFA 17'de düşük performans

alicanercan07

Hectopat
Arkadaşlar sistemim aşağıda yazan şekildedir. Yaklaşık 1.5 hafta önce 1050 Tİ 4 GB ekran kartı aldım Vatan Bilgisayar'dan görevli arkadaş herhangi bir darboğaz sıkıntın olmaz dedi. Montajını yaptı Windows 10 formatı attım ve oturdum başına. Witcher 3 Skyrim Dying light, Total War serileri gibi oyunlarda en yüksek ayarda çok fazla kasma yaşamıyorken FIFA 17 ve GTA V'te FPS yerlerde geziyor. GTA V'te orta ve yüksek ayarlarda 30 40 FPS alıyorum. FIFA 17 de ise anlık FPS düşüşleri yaşıyorum. Sizce sorun nedir ? Bu arada aynı sistem ile eski ekran kartımı (AMD Radeon HD 7800) kullanıyorken bu 2 oyunda hiç bir sıkıntı yaşamadan yüksek ve orta ayarlarda oynayabiliyordum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran Kartı: GTX 1050 Tİ 4 GB
RAM: 8 GB
İşlemci: İntel i7 2600
Anakart: Gigabyte H61m D2 B3

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisi'nden tüm sürücülerin düzgün yüklendiğine emin ol. Eğer hepsi düzgün ise oyuna MSI Afterburner ile girip darboğaz olup olmadığına manüel olarak bakman gerekecek. O işlemci ile olacağını sanmıyorum ama yine de test etmeni öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı