Alıcı GTX 1050 Ti-GTX 1050

Yok, ben fandan rahatsız olmamıştım. Genel olarak pek duymuyorum ama bir şey diyemem o konuda.
Yalnız maalesef test videosu atamam, şimdi kartı sök, bunu tak, sonra bunu sök onu tak falan uzun iş hocam :)
Merakınızı gidermek adına son yaptığım FurMark sonuçlarını bırakıyorum.

Burada yeterince bilgi var. 5 dakika bakıp geliyorum.

Yok, ben fandan rahatsız olmamıştım. Genel olarak pek duymuyorum ama bir şey diyemem o konuda.
Yalnız maalesef test videosu atamam, şimdi kartı sök, bunu tak, sonra bunu sök onu tak falan uzun iş hocam :)
Merakınızı gidermek adına son yaptığım FurMark sonuçlarını bırakıyorum.

Hocam değerler normal demek isterdim de hiç normal gelmedi. Oda sıcaklığı kaç derece? Kasa da ki fanların modelleri nedir?

Son düzenleme:
Burada yeterince bilgi var. 5 dakika bakıp geliyorum.

Hocam değerler normal demek isterdim de hiç normal gelmedi. Oda sıcaklığı kaç derece? Kasa da ki fanların modelleri nedir?
İnanın, topladığımdan beri hiç bakmadım, bilmiyorum. Zaten o zamanlar şimdiki gibi pc'den anlamadığım için, başka bir arkadaşıma toplatmıştım. Sağolsun, bunca sene götürdü sorunsuz :) Kartı değiştim devam ediyorum.
Ayrıca şaşıracak bir durum yok, 1050 Ti en serin çalışan kartlardan biri. Tabii bende bu kadar serin çalışanını görmedim ama, bu baya soğuk :D

İnanın, topladığımdan beri hiç bakmadım, bilmiyorum. Zaten o zamanlar şimdiki gibi PC'den anlamadığım için, başka bir arkadaşıma toplatmıştım. Sağ olsun, bunca sene götürdü sorunsuz :)
Ayrıca şaşıracak bir durum yok, 1050 Ti en serin çalışan kartlardan biri. Tabii bende bu kadar serin çalışanını görmedim ama, bu bayağı soğuk :D

Hocam ben hala anlamadım o kart nasıl 45 dereceyi geçmiyor.

Hocam bir yanlış anlaşılma olmuş ben GTX 1050'yi 1050 Ti sanmıştım. @berat3636 hocamdan çok özür diliyorum. Maalesef almayacağım. Başka GTX1050 Ti satıcısı olursa görüşebiliriz.

Hocam bir yanlış anlaşılma olmuş ben GTX 1050'yi 1050 Ti sanmıştım. @berat3636 hocamdan çok özür diliyorum. Maalesef almayacağım. Başka GTX1050 Ti satıcısı olursa görüşebiliriz.

Ürünümü hala satıyorum ilgilenirseniz eğer dediğim gibi 1050-1050 Ti arası performansı var.

GTX 960 şu an düşünmüyorum.
Üstteki mesajlarımda Furmark sonuçları mevcut. Düşünürseniz, teklifinizi yazın.

Hocam pazartesi şehir dışına çıkacağım. Almayı düşünürseniz bugün yada yarın bana yazın en geç, ona göre kutular kargoya veririm yola çıkmadan. @Puuw1999

Son düzenleme:
Üstteki mesajlarımda FurMark sonuçları mevcut. Düşünürseniz, teklifinizi yazın.

Hocam pazartesi şehir dışına çıkacağım. Almayı düşünürseniz bugün ya da yarın bana yazın en geç, ona göre kutular kargoya veririm yola çıkmadan. @Puuw1999

Maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı