GTX 1050 Ti - i3-7100 - 8 GB RAM sistem 4000 TL'ye alınır mı?

İleride 9400F'e yükseltilebilir. Onun haricinde bu fiyatlara bulunursa 1050 TI+herhangi bir AM4 işlemcili sistem daha mantıklı olur.

Bu fiyata alınabilir sistem fakat SSD göremedim, SSD eklemenizi öneririm.
1tb hdd varmış bendede laptopa takılan ssd var kasaya takabilirmiyim.

Bence alınır 4000 TL'ye ama yakinsa gidip kontrol edin bence bu fiyatta normal şartlarda bir insan vermez bu kasayı o fiyatta ekran kartının ikinci eli 2000 TL filan şu anda ama pek emin degilim belki de yanlış düşünüyor olabilirim.
Adam kocaelinde bende kayserideyim gitmem imkansız adam bana dedi zaten ucuza gidiyor ama benim durumum iyi ve üniye başlayacağım için laptop alacağım dedi

Bence alınır 4000 TL'ye ama yakinsa gidip kontrol edin bence bu fiyatta normal şartlarda bir insan vermez bu kasayı o fiyatta ekran kartının ikinci eli 2000 TL filan şu anda ama pek emin degilim belki de yanlış düşünüyor olabilirim.
arkadaşım benzer bir kasayı alacak ama fiyat 8 bin TL elden almanızı öneririm

onun sistem:
gtx 1050 ti
i510400
500w psu
240ssd
16 ram
fakat cihaz 2. el ama 6 aylık ve parçalar kutulu

fotoğraftan görünmüyor. ama bir bilene danışarak almanızı tavsiye ederim.
Cevap için teşekkürler.

SATA SSD mi yoksa M.2 mi?
Pek bilmiyorum laptoplara takılan kare sdd

arkadaşım benzer bir kasayı alacak ama fiyat 8 bin TL elden almanızı öneririm

onun sistem:
gtx 1050 ti
i510400
500w psu
240ssd
16 ram
fakat cihaz 2. el ama 6 aylık ve parçalar kutulu
Elden almam imkansız.

ekran kartının ikinci eli 2000 TL
Olabilir ama bu fiyatı hak etmiyor, sadece fahiş fiyatlandırma. Bu fiyatlara 6500 XT, 6400, 1650 bulunabilir. 6600'ler bile 3000'den bulunabiliyor.

Bence fiyat gayet normal.
Pek bilmiyorum laptoplara takılan kare sdd

Görünüş olarak buna benziyorsa(üstündeki şekiller değil) evet, takabilirsiniz.(Bu SSD'yi sadece örnek olarak attım, iyi bir model değil.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı