GTX 1050 Ti i7 3770 sistem oyunlar için yeterli mi?

Daha fazla  
Cihaz özellikleri:
  • 16 GB RAM.
  • GeForce GTX 1050 Ti ekran kartı.
  • Intel Core i7 3770 (3. nesil bu bayağı kötü) (X64)
  • Windows 11 24H2 çalıştırıyor.
Sizce sistem nasıl?

TPM 2.0 ve Secure Boot var aktif.

Cihaz özellikleri:
  • 16 GB RAM.
Sizce sistem nasıl?

TPM 2.0 mı var, emin misin? Ayrıca işlemci 8. nesil altı, yani resmi olarak Windows 11 desteklemiyor.
Ayrıca 3. nesil işlemci ve 1050 Ti ekran kartı da günümüz için artık yetersiz denebilir maalesef.

Cihaz özellikleri:
  • 16 GB RAM.
Sizce sistem nasıl?

gayet yeterli çoğu oyunu açar

TPM 2.0 mı var, emin misin? Ayrıca işlemci 8. nesil altı, yani resmi olarak Windows 11 desteklemiyor.
Ayrıca 3. nesil işlemci ve 1050 Ti ekran kartı da günümüz için artık yetersiz denebilir maalesef.
TPM 2.0 var eminim. Bütçem çok düşük. Ben de isterim RTX 4090 sistem. Ama alamıyorum işte. zor bela bu sistemi almıştım 2 sene önce. Ne hevesle aldığım bilgisayarın günümüzde yetersiz olması beni üzdü.

Ne tür oyun oynayacağına bağlı Valorant CS 2 gibi oyunlarda idare eder kasma donmadan oynayabilirsin hikayeli oyun da oynatır ama çok sınırlı.

TPM 2.0 var eminim. Bütçem çok düşük. Ben de isterim RTX 4090 sistem. Ama alamıyorum işte. zor bela bu sistemi almıştım 2 sene önce. Ne hevesle aldığım bilgisayarın günümüzde yetersiz olması beni üzdü.
Böylesine eski bir sistemde TPM 2.0 olması şaşırttı valla, genelde çünkü 7. nesil öncesi anakartlarda olmuyor bu özellik :D Ancak yine de sistemin o kadar kötü değil, yeni çıkan oyunları değil de çok yüksek sistem gerektirmeyen çoğu oyunu oynarsın.
gayet yeterli çoğu oyunu açar
Artık çoğu oyun AVX2 teknolojisi gerektiriyor ve bu teknoloji de 4. nesil Haswell işlemcilerle geliyor.
Hem de GTX 1050 Ti ile hangi yeni nesil oyunu rahatça oynayabilir söyler misin? RX 580 olsa neyse hâlâ bi gideri var derdim ama 1050 Ti gerçekten yeni nesil oyunlarda yetersiz gelebiliyor.

Ekran kartı da önemli benim ekran kartı ömrünü yitirmeye yaklaşmış bir kart artık. bu sistemi ilk topladığım da çok heveslenmiştim.
Ekran kartı RX 580 yapılırsa bir süre daha idare eder, ben de yaklaşık 1-2 ay öncesine kadar i7 4770 ve RX 580 8GB kullanıyordum gayet yetiyordu bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı