GTX 1050 Ti i7 3770 sistem oyunlar için yeterli mi?

FPS oyunlarını 60FPS kaldırır, ancak çoğu AAA oyunda (RDR2, GOW) 1080P Low ayarlarda 30FPS civarı görürsün maksimum. TLOU1'de 720P ve FSR3 ile anca 60FPS görebilirsin. Alan Wake 2 falan açmıyor zaten, kısacası yetersiz.

İşlemci hariç hemen hemen aynı sisteme sahibiz, benim işlemci i7 7700.

FPS oyunlarını 60FPS kaldırır, ancak çoğu AAA oyunda (RDR2, GOW) 1080P Low ayarlarda 30FPS civarı görürsün maksimum. TLOU1'de 720P ve FSR3 ile anca 60FPS görebilirsin. Alan Wake 2 falan açmıyor zaten, kısacası yetersiz.

İşlemci hariç hemen hemen aynı sisteme sahibiz, benim işlemci i7 7700.
Hayalimdeki sistemdeki kart RTX 2080

r
Böylesine eski bir sistemde TPM 2.0 olması şaşırttı valla, genelde çünkü 7. nesil öncesi anakartlarda olmuyor bu özellik :D Ancak yine de sistemin o kadar kötü değil, yeni çıkan oyunları değil de çok yüksek sistem gerektirmeyen çoğu oyunu oynarsın.

Artık çoğu oyun AVX2 teknolojisi gerektiriyor ve bu teknoloji de 4. nesil Haswell işlemcilerle geliyor.
Hem de GTX 1050 Ti ile hangi yeni nesil oyunu rahatça oynayabilir söyler misin? RX 580 olsa neyse hâlâ bi gideri var derdim ama 1050 Ti gerçekten yeni nesil oyunlarda yetersiz gelebiliyor.
rdr 2 tek bildiğim ve ben çoğu oyunları açar dedim grafikli oyunlar değil ki asla açmazda değil

kartı satıp rx 6500xt veya rx 580 alabilirsin ama sırasıyla kartları alabilmek için 3 bin 1 bin lira civarı eklemelisin, ama oynayacağın oyunlar orta seviyede ise hiç gerek yok bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı