GTX 1050 Ti İçin 1151v2 F/P İşlemci Önerisi

Pentium G5400 kullanmaktayım fakat Cities Skylines oyununda 1050 Ti ile darboğaz yapıyor.
Intel Core İ5 9400F düşünüyorum ama sizce hangi işlemciyi almalıyım?
Not: Lütfen "Cities Skylines için işlemci alınır mı?" falan demeyin en sevdiğim oyun benim.

Peki hangi modlar kastırıyor biliyor musun? Bende modlu kullanıyorum çünkü.
Yol düzenleme, Anarchy, Tree Brush... Steam atölyesindeki birçok ''MOD'' kastırıyor, map, building falan değil. Ne yazık ki bu modları çıkartınca da oyun çok boş oluyor, bu modlarla istediğin her şeyi yapabiliyorsun ama modsuz oyun çok kısıtlı kalıyor. FPS konusunda şikayetçiyseniz çok da takmayın, oyunu ''Basic'' şekilde açarsanız FPS'iniz yükselecektir zaten. 10 FPS ile oynuyorum ben ama çok da umrumda değil, Kuşbakışı bir oyun sonuçta, FPS oyunu falan değil.

Oyunda 150 saatim var,ama hiç modların kastıracağını düşünmemiştim.
Tamam mod düzenlemesi yapacağım da. İşlemci ile ekran kartı baya darboğaz yapıyor. İ5 9400F FPS'yi yine düzeltir dimi?
Bide oyun eski HDD'deydi. Şimdi silip SSD'ye taşıyacağım bir şey fark eder mi?

Oyunda 150 saatim var,ama hiç modların kastıracağını düşünmemiştim.
Tamam mod düzenlemesi yapacağım da. İşlemci ile ekran kartı baya darboğaz yapıyor. İ5 9400F FPS'yi yine düzeltir dimi?
Baya darboğaz yapıyor derken yüzde kaç? Oynarken MSI Afterburner açıp değerleri atabilir misiniz lütfen.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    570,5 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı