Derdimi anlatmaya başlıyorum. Konu başlığında yazan ekran kartına uyumlu monitör arıyorum. Tercihim 144 Hz olması ama biraz araştırdığım kadarıyla ekran kartım 144 Hz monitör için yetersiz kalıyormuş. Bunun doğruluk payı var mı? Genellikle FIFA 19, CS GO ve GTA 5 oynuyorum. Şu an kullandığım monitör AOC 2357M 60 Hz monitor. FIFA config ayarlarından 60 Hz sabitlediğimde sıkıntı yaşamıyorum. 144 Hz monitor alsam FPS sınırını kaldırsam işlemciden dolayı darboğaz olur mu? Ya da ekran kartı yetersiz mı kalır? Kısacası sıkıntı yaşar mıyım dostlar? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
İşlemci de GPU da 144Hz için uygun değil bence. O değerleri alabileceğiniz oyunlar var ama onlar güncel oyunlar değil. Monitörden önce diğer donanımlara yatırım yapın derim. Güzel bir işlemci ve ekran kartı gerekiyor size.
Şimdi öncelikle ekran kartın çoğu oyunda 144 hz için yetersiz evet doğrudur ancak; monitörde 144hz artık minimum seviye olmaya başladı. 144 hz almalısın, ekran kartını zamanla yükseltirsin. Şu anda kendi kullandığım monitörüm AOC C24G1, ben gayet memnunum. Ancak şöyle bir durumu var, ben 1 ay önce 1190 tlye aldım. Şu an 1400den başlıyor aldı başını gidiyor. Benim aldığımda fiyatına göre en iyisi buydu. Şimdi bu fiyatıyla hala fiyatına göre en iyisi mi bilmiyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Genel Görünüm Uygun fiyat ve performansı bir araya getiren 23,6 inç Lenovo D24f-10 monitör oyuncular için ideal seçimdir. Keskin görseller sunmak üzere profesyonel olarak tasarlanan full-HD ekran, üstün görüntüleme deneyimi sunar. 144 Hz yenileme hızı ve etkileyici 1 ms tepki süresi, sürükleyici...
Şimdi öncelikle ekran kartın çoğu oyunda 144 hz için yetersiz evet doğrudur ancak; monitörde 144hz artık minimum seviye olmaya başladı. 144 hz almalısın, ekran kartını zamanla yükseltirsin. Şu anda kendi kullandığım monitörüm AOC C24G1, ben gayet memnunum. Ancak şöyle bir durumu var, ben 1 ay önce 1190 tlye aldım. Şu an 1400den başlıyor aldı başını gidiyor. Benim aldığımda fiyatına göre en iyisi buydu. Şimdi bu fiyatıyla hala fiyatına göre en iyisi mi bilmiyorum.