Ben RX550 ekran kartımı sattım ve darboğaz yapacağını bildiğim halde 1050 Ti alacağım ve yazın da DDR4 sistem toplayıp 1050 Ti'yı ona takacağım. Şimdilik takmak için PSU önerisini istiyorum, anakart: ASUS H81M-K ankartıma uygun ve DDR4 sistemde bile yetecek uygun bütçeli bütçe: 200 TL - 250 TL PSU önerisi istiyorum ve her kasaya uygun bir PSU olsun.
işlemci: pentium g3258 3.2ghz.
Bütçeni biraz daha zorlarsan bunu tavsiye ederim. İlerde fazla güç tüketimi olan bir ekran kartı kullanmak istersen o zamanda PSU masrafı yapmamış olursunuz.
Bütçeni biraz daha zorlarsan bunu tavsiye ederim. İlerde fazla güç tüketimi olan bir ekran kartı kullanmak istersen o zamanda PSU masrafı yapmamış olursunuz.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Tavsiye ederim. FPS Hexa'nın sertifikası yok. FSP olması alınması için sebep değil..
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Tavsiye ederim. FPS Hexa'nın sertifikası yok. FSP olması alınması için sebep değil..
www.hepsiburada.com