GTX 1050 Ti için 550 TL'ye monitör tavsiyesi

kayraberx

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1050 Ti kullanıyorum ama henüz monitör almadım. Masama sığacak bir monitor bulmak gerek. Masama sığacak monitorün yüksekliği MAX 36 CM olmali? 23 ve 23.6 inclik 16:9 monitorler sigar diye dusunuyorum. Butcem de MAX 550₺. Sistemim oyun odakli oldugu icin ona gore bir monitor onerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat bandına uygun bu olabilir AOC 23.6" E2470SWH 1ms HDMI-DVI-VGA 2X2W GAMING MONİTÖR diğer önerim ise ASUS 23.6" VP247T 1ms Full HD Gaming Monitör dvı- vga girişleri vardır Asus olanı tercih edebilirsiniz bütçenizi biraz daha arttırıp ikisi de memnun eder ekran boyutu ve gaming performans bakımından :)
Ben de AOC dusunuyordum ama yetkili kisi 1 MSin 21.5 İNClik monitorde bir sey ifade etmedigini soyledi. Ben alacak olsam bunu alirim diyerek bu monitoru onerdi: SAMSUNG 21.5" LS22F350FHMXUF GENİŞ AÇILI LED MONİTÖR
Ben de bu monitoru aldim az once.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı