PC bir anda SSD'yi görmedi

CannB

Hectopat
PC'yi açtım, biraz bekledi, direkt BIOS'a attı. ESC bastım, tekrar BIOS'a attı. Kontrol ettiğimde SSD'yi görmüyordu. Sonra BIOS'tan çıkıp yeniden başlayınca sorunsuz açıldı. Bu neden olmuş olabilir? 2 gün önce de Windows garip bir şekilde bozulmuştu, format atmak zorunda kalmıştım. Bugün de bunu yaşadım, sebebi ne olabilir sizce? Windows 11'de mi sorun var? SSD yeni sayılır, Kioxia G2, sağlığı %98, okuma yazma hızında da bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'yi açtım, biraz bekledi, direkt BIOS'a attı. ESC bastım, tekrar BIOS'a attı. Kontrol ettiğimde SSD'yi görmüyordu. Sonra BIOS'tan çıkıp yeniden başlayınca sorunsuz açıldı. Bu neden olmuş olabilir? 2 gün önce de Windows garip bir şekilde bozulmuştu, format atmak zorunda kalmıştım. Bugün de bunu yaşadım, sebebi ne olabilir sizce? Windows 11'de mi sorun var? SSD yeni sayılır, Kioxia g2, sağlığı %98, okuma yazma hızında da bir sorun yok.

Windows 11'de NVMe M.2 SSD'leri etkileyen bir sorun var Windows 10 geçin desteği bitti ama olsun isterseniz LTSC de gecebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı