Overclock ile monitör arasında şöyle bir alakası var: Ben 75 hz monitör alıp sistemim zaten 75 fps üstü fps sağlar diye tahmin ediyorum ancak ekranda kırılmalar meydana gelmemesi için overclockun çok mantığı yok galiba.İşlemcinize O.C. yapmakla monitörün hiçbir alakası yok. Zaten o anakartla da O.C. yapamazsınız. O.C. için B350 çipsetli anakartınız olmalı.
4 ms istemiyorum maalesef. 2 ms’den fazlasını almam.Samsung CF390 tavsiye ederim.
Overclock ile monitör arasında şöyle bir alakası var: Ben 75 hz monitör alıp sistemim zaten 75 fps üstü fps sağlar diye tahmin ediyorum ancak ekranda kırılmalar meydana gelmemesi için overclockun çok mantığı yok galiba.
CF390 FreeSync destekliyormuş ama benim ekran kartım Nvidia. Sorun olur mu?Evet, ne olduğunu bilmediğiniz bir şey için bir sürü özellikten vazgeçin. Çok mantıklı. CF390 tercih edin. 4 ms almamanız için hiçbir sebep yok.
Ama Nvidia için de v-sync gerekmez mi?Hayır. Sadece FreeSync özelliğinden yararlanamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.