GTX 1050 Ti için kaç W PSU gerekir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Şu an kullandığım ekran kartı eski olduğu için yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Aklımda GTX 1050 Ti var. Bu ekran kartı için kaç W PSU gerekiyor?

Merhabalar. Şu an kullandığım ekran kartı eski olduğu için yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Aklımda GTX 1050 Ti var. Bu ekran kartı için kaç W PSU gerekiyor?

.
buradan tüm sistem özelliklerini yazarak ne kadar güce ihtiyacınız var, öğrenebilirsiniz.
Ayrıca yeni 1050 Ti alacaksanız, pek verimli olmayabilir.

Bütçem pek olmadığı için 1050 Ti almayı düşündüm. Zaten yeni çıkan oyunları oynayan birisi değilim. Oynadığım oyunları yüksek grafiklerde oynamak istediğim ve belirttiğim gibi kart eski olduğu için uygun fiyatlı ve performanslı olarak 1050 Ti tercih ettim.
1650 Super almayı düşündüm arkadaşlarıma danıştım ama 1650'nin bir modelini kullanan arkadaşım sıkıntı çıkardığını ve almamamı söyledi bende tereddüt ettim 1650 alıp almamak konusunda.

Bütçem pek olmadığı için 1050 Ti almayı düşündüm. Zaten yeni çıkan oyunları oynayan birisi değilim. Oynadığım oyunları yüksek grafiklerde oynamak istediğim ve belirttiğim gibi kart eski olduğu için uygun fiyatlı ve performanslı olarak 1050 Ti tercih ettim.
1650 Super almayı düşündüm arkadaşlarıma danıştım ama 1650'nin bir modelini kullanan arkadaşım sıkıntı çıkardığını ve almamamı söyledi bende tereddüt ettim 1650 alıp almamak konusunda.

En az sıkıntı çıkaran kartlardan biridir 1650S cahil cuhela arkadaşlarına bakma 1500E INNO3D'nin modeli var gayet kaliteli al keyfine bak RX 580'den daha iyi bir kart güç tüketimide az ısınmıyoda Driver sorunuda yok.

Iyi de kaç TL'ye aldın? RX570 1300TL.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı