GTX 1050 Ti için monitör önerisi

IPS / TN - 60Hz / 75Hz

• Oy verenlerin toplamı
    13
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Yazılım
GTX 1050 Ti ekran kartım var ve yeni monitör alacağım.
75Hz, 60Hz ve TN, IPS arasında kaldım. Gün boyu bilgisayar başında oturuyorum.
İş yapıyorum ve oyun oynuyorum arada dizi/film izliyorum.
Aranızda kullanan kullanmış ya da önereceğiniz monitör var mı?
Benim uygun fiyata bulduğum;
75Hz Kategorisi:
Bu monitörler 1080p'de 75Hz veriyor mu?
60Hz kategorisi:
LG 25 inç olanı çok beğendim Screen Split özelliğiyle çok güzel kullanım amacı sağlayabilir.
Öncelikle 60Hz ve 75Hz mi seçmeliyim çok kararsızım. Oynadığım oyunlarda aldığım FPS genelde 70'in üstünde oluyor. 15 Hz'lik bir fark çok etkiler mi beni bilmiyorum. Bu monitörler arasında iyi olanları seçerseniz benim kararsızlığımın gitmesine yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Bu arada burada 75Hz olarak seçtiğim ürünler Vatan Bilgisayar sitesinde 60Hz olarak gözüküyor. Vatan Bilgisayar'dan alacağım ürünü.

144Hz monitörde alabilirim fakat oynadığım oyunlarda o kadar FPS alamadığım için gereksiz oluyor.

Bilgisayara televizyona bağlıyorum bazen CS:GO oyununda 500 FPS alıyordum. TV 600Hz, Boyuttan kaynaklı olarak çirkin görüntü oluyordu ama akıyordu o farkı biliyorum. %25'de fark eder umarım. Alıp deneyeceğim.

Benim için önemli olan 1920x1080p de 75Hz destekliyor olması. Hangileri destekliyor bilmiyorum tam olarak.

Vatana gittim ve öğrendimki sadece AMD kartalar 75Hz sağlıyormuş o yüzden. 60Hz alacağım.

Yalan. LG olanı öneririm. TV Hz değeri ile monitördekinin ölçümü aynı değil bu arada.
Ben de alındığını söyledim AMD FreeSync özelliği yazılımsal larak 75Hz sağlar dedi. Ben de monitörün ayarlarından çözünürlüğü düşürdüğümüzde yeni Hz seçeneklerini otomatik sunduğunu 75Hz verdiğini söyledim. Onun dışında 60,144,160,240 Hz var dedi. Onlara bilgi öyle verilmiş seminerde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı