- Makaleler
- 3
Ben bundan bahsediyorum.
Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı
Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı
@Kaan Topal Rekabetçi oyunlar oynamayacaksanız veya oynarım ama çok ciddi değil diyorsanız tavsiyem IPS monitör alın. Sizin seçtiğiniz, yani TN panelin tek avantajı hızlı olması. Renkler ve göz zevki konusunda IPS panel çok daha üstün.
ViewSonic 23.8 VA2419-SH 5ms 1920x1080 75Hz
Samsung 23,5 LS24F350FHMXUF 4ms 1920x1080 60Hz
Samsung 23.5 LC24F390FHMXUF 4ms 1920x1080 60Hz
İlki 75Hz, üçüncüsü curved monitör. Yanılmıyorsam hepsi IPS panel.
AMD işlemciyle Freesync özelliğinin bir alakası yok. AMD ekran kartlarıyla alakalı bir durum o.1ms ile 5ms'in farkı nedir ? İlk monitör uygun ama ms muhabbetine takıldım. Aynı zaman da işlemcim AMD olduğu için Freesync özelliğini de göz önünde bulundurmam lazım. Renk işi de kafama yattı aslında hepsini bulunduran bir monitör yok mu ?![]()
AMD işlemciyle Freesync özelliğinin bir alakası yok. AMD ekran kartlarıyla alakalı bir durum o.
IPS ve VA paneller renkleri gösterirken birazcık daha fazla işlem yaptıkları için tepki süreleri 4-5ms oluyor. Hepsini bir arada bulunduran bir monitör malesef yok.
Üstadlar bilgilendirmiş:
Söylediğim gibi. Ciddi rekabetçi oynamayacaksanız IPS kullanması daha keyifli bence![]()
Monitörü aldıktan sonra Masaüstü sağ tık>Görüntü Ayarları>Görüntü bağdaştırıcıları>monitör kısmından frekansı kontrol etmeyi unutmayın. Bu sayede 75Hz'de kullanırsınız.Viewsonic de tamamım o zaman teşekkürler.
Yeni konu açın, yardımcı olunur.Ben de birşey soracaktım Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms 75hz (Analog+HDMI+Display) Fiyatı
Bu monitörü düşünüyorum da led olması bir avantaj mı dezavantaj mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.