GTX 1050 Ti ile GTA 5 Videosu Çekme

• Konuyu başlatan BIÇ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.290

BIÇ

Hectopat
Arkadaşlar GTX 1050 Ti ile GTA 5 videosu çekebilir miyim veya Fortnite? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jira birşey soracam konu açacaktımda kısa bir soru, CS:GO Orta ayarlarda 100-200 fps arası bazen yoldaşda 300 ü buluyor sebebi nedir normalde hiç böyle FPS, almıyordum, Fortnite'de ise, Orta ayarlarda 90 - 220 FPS arası videoyu başlattığım an ( FRAPS ) 120 bazen 90 olup çatışmalarda kasmalar olabiliyor neden olabilir.

Jira birşey soracam konu açacaktımda kısa bir soru, CS:GO Orta ayarlarda 100-200 fps arası bazen yoldaşda 300 ü buluyor sebebi nedir normalde hiç böyle FPS, almıyordum, Fortnite'de ise, Orta ayarlarda 90 - 220 FPS arası videoyu başlattığım an ( FRAPS ) 120 bazen 90 olup çatışmalarda kasmalar olabiliyor neden olabilir.
Çatışmalarda sisteme daha fazla yük bindiğinden fps düşmeleri yada bellek yetmezliği yaşıyor olabilirsin.

1050 Ti kullanıyorum OBS ile kayıt alabiliyorum yükesek kalitede OBS deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı