GTX 1050 Ti ile sürekli drop yiyorum

Arkadaş da Harry Potter ya da Cyberpunk oynamıyor ama
PUBG ve Squad da 8'den yüksek kullanıyor olabilir.

Bu sisteme en uygun 16gb ram önerir misiniz hocam 16GB1X olması gerekiyor ama bir tane boş slot var şu an. ramı 24GB yapmak istiyorum. 1 saat testte bırakıp paylaşacağım sonuçları.
8+16 yapmaktansa 16+16 veya 8+8 daha iyi olur. Elinizdeki modelin aynısından almanız en iyisi.

1080P için Ultra RT falan açılmayacaksa şu anlık 16 GB yeterli.
Medium ayarlar da falan oynarım en kötü 8 yeterli değilse.

PUBG ve Squad da 8'den yüksek kullanıyor olabilir.

8+16 yapmaktansa 16+16 veya 8+8 daha iyi olur. Elinizdeki modelin aynısından almanız en iyisi.
Tamamdır hocam araştıracağım 2. el platformlardan şu an sıfırını bulmak imkansız bence.

Bana sorarsan, tabi duruma da bağlı ama o aletin çok yatırımlık bir hali kalmamış. RAM alsan da ne yapacağını kestiremezsin.

Bana sorarsan, tabi duruma da bağlı ama o aletin çok yatırımlık bir hali kalmamış. RAM alsan da ne yapacağını kestiremezsin.
Hocam çok yüksek grafikli oyunları oynamak istemiyorum zaten böyle squad, pubg gibi oyunları 1080p low ayarlarda drop yemeden açsın yeter şimdilik bana.

Bu sisteme en uygun 16 GB RAM önerir misiniz hocam 16 GB1X olması gerekiyor ama bir tane boş slot var şu an. RAM'ı 24 GB yapmak istiyorum. 1 saat testte bırakıp paylaşacağım sonuçları.

2x8 yap. 3x8 memnun etmez. Bir de RAM'ini tam okuyamadığım için öneride bulunamayacağım.

Bundan 2 tane alabilirsin.

1080p için Ultra RT falan açılmayacaksa şu anlık 16 GB yeterli.

Ben zaten ömrü tükendi demedim ki. Yakında tükenecek dedim.

Benim PC sürekli oyunlarda donuyordu biraz araştırdım hiçbir şey bulamadım sonra kendim kontrol ettim CPU kullanımı çok yüksekti onu düşürdüm düzeldi üstüne FPS arttı sende bir CPU kullanımına bak yüksekse 20 30'larda değilse
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuna bak çözülür muhtemelen

Ekran kartı sahte olabilir hocam.Manufacturer Evga Corp yazıyor.

Ekran kartı sahte olabilir hocam.Manufacturer Evga Corp yazıyor.
Hocam fransadan gelen bir ekran kartı dedi bana arkadaş ama anlamadım bende

1 saat FurMark testinde bırak dereceyi bizimle paylaş.

Hayır değil. 16 GB bile yeterli değil artık neredeyse.
1.30 saatlik Furmark testi bu şekilde hocam.

Deneyip geliyorum hocam sağolun

Dosya Ekleri

• s.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…