Çözüldü GTX 1050 Ti kaç K çözünürlük destekler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YasinBey33

Attopat
Katılım
27 Haziran 2021
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben BIOSTAR RX 560 ve Palit GTX 1050 Ti arasında kalmıştım. Epey sitesinden karşılaştırdığımda Palit'in daha iyi olduğunu gördüm ve sipariş verdim. RX 560 bir tek GPU biriminde önde ve diğer artısı çift fanlı olması, sipariş ettiğim Palit GTX 1050 Ti storm tek fanlı. 2.ci el alsaydın demeyin, 2.ci ele güvenmiyorum. Biraz daha da bekleyemezdim acil lazım, durumumda yok ve bu kartı aldım. Sizce Palit iyi midir? Tek fanlı olması sorun yaratır mı? Ve en merak ettiğim konu, Palit GTX 1050 Ti'nin desteklediği çözünürlük 7680x4320 yazıyordu 8K oluyor galiba, BIOSTAR RX 560'da ise 2K. 1050 Ti'nin 8K desteklemesi imkansız değil mi? Kaç k destekler? Orada neden 7680x4320 yazıyor? Cevaplarsanız sevinirim...
 
Çözüm
8k destekliyor evet.
5C3607BF-6D27-41D2-8278-D9F49065733F.png
Ben ekran kartını hep 2. el alırım. Türkiye'de sıfır ekran kartı almak, bana göre boşa para vermektir. Kartı alırken 10 dakika stres modunda, FurMark çalıştırırım. Artifact var mı, ısı 75'i geçiyor mu bakarım. Vida yerlerini ve devre kartını da incelerim. Güvenlik etiketi olmayan kartı termal macun sürdük bahanesi sunsalar bile almam. Alırken oyun oynamaya bile gerek yok. Bunlardan geçiyorsa, sonradan sorun çıkma ihtimali çok düşük. Kullan gitsin. Aldığım ekran kartının sonradan patladığını hiç görmedim. Ha patlayabilir mi, düşük olasılık patlayabilir ama riski göze alıyorum.
 
Son düzenleme:
Ben ekran kartını hep 2. el alırım. Türkiye'de sıfır ekran kartı almak, bana göre boşa para vermektir. Kartı alırken 10 dakika stres modunda, FurMark çalıştırırım. Artifact var mı, ısı 75'i geçiyor mu bakarım? Vida yerlerini ve devre kartını da incelerim. Güvenlik etiketi olmayan kartı termal macun sürdük bahanesi sunsalar bile almam. Alırken oyun oynamaya bile gerek yok. Bunlardan geçiyorsa, sonradan sorun çıkma ihtimali çok düşük. Kullan gitsin. Aldığım ekran kartının sonradan patladığını hiç görmedim. Ha patlayabilir mi, düşük olasılık patlayabilir ama riski göze alıyorum.

Zevkler ve renkler tartışılmaz dostum lakin şu an miningcilerden dolayı 2.ci el kartlara pek güven olmaz.
8K monitör ile görüntü almak için kullanabilirsin demek oluyor o. 8K oyun oynayabilirsin anlamına gelmiyor.

Peki Palit markası güvenilir mi? Ve 2K oynatır mı? Bana 2K da olsa yeterli.
 
Zevkler ve renkler tartışılmaz dostum lakin şu an miningcilerden dolayı 2.ci el kartlara pek güven olmaz.

Peki Palit markası güvenilir mi? Ve 2K oynatır mı? Bana 2K da olsa yeterli.

Minning kartı, anlama imkanı olsa ben de almam ama testlerden geçiyorsa, minning kartı olsa bile arızalı değildir. Sorun çıkmaz. Kart minning mi değil mi zaten anlama yolu yok. Testten geçiyorsa benim için sorun yok.
 

Geri
Yukarı