GTX 1050 Ti kullanımı düşük

Musab Gündoğdu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim ekran kartı olarak GTX 1050 Ti var. İşlemci olarak ise i7 3770 [3.59 GHZ] var ve ben bu ekipmanlarla darboğaz yiyorum ve nasıl düzeltileceğini bilmiyorum, yardım eder misiniz?

Oyunlarda CPU %80-90 ile gezerken ekran kartı %30-20 arası geziyor ve bayağı FPS kaybım oluyor.

PC'de görev yöneticisinde sorun yok, 400 watt FOEM PSU var 8x2 Turbox RAM var. Anlamadım ne sorunu var bilmiyorum.

Daha önce konu açmıştınız orada da ben ve çoğu kişi demiştik. O sisteme daha fazla yatırım yapmayın, elinize para geçtikçe yeni sistem parçaları toplayın.

Yeni sistem toplayamam veya toplamam diyorsanız ilk değişmesi gereken parça PSU'dur bence.
reis bana psu önerirmisin sisteme ama 1200 ün üstünde olmasın

bana darboğazı çözücek bir parça lazım.

Buram buram Turbox kokan bir sistem, oyunlarda grafik ayarlarınız nasıl zira o işlemci ile GTX 1050 Ti'da darboğaz için ayarları 360p Low'a almak gerekir.
sorun nasıl ortadan kaldırabilirim parça alarak

Son düzenleme:
Hocam burada parçalık bir sorun yok, MSI Afterburner yüklü olduğunu düşünüyorum oyunda FPS sorunu yaşadığınız sırada grafik ayarlarını ve sistem kullanım değerlerini bir resim çekip atarsanız. O işlemci GTX 1050 Ti ile genel anlamda darboğaz yapmaz normal şartlarda, 16 GB RAM'de o tarz bir sistem için yeterli. Sorunun önce kaynağını tespit etmek lazım.

Hocam burada parçalık bir sorun yok, MSI Afterburner yüklü olduğunu düşünüyorum oyunda FPS sorunu yaşadığınız sırada grafik ayarlarını ve sistem kullanım değerlerini bir resim çekip atarsanız. O işlemci GTX 1050 Ti ile genel anlamda darboğaz yapmaz normal şartlarda, 16 GB RAM'de o tarz bir sistem için yeterli. Sorunun önce kaynağını tespit etmek lazım.
tamamdır atıyorum

1707155374276.png

buyrunn

valorant değerler böyle
1707157528256.png
va

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı