GTX 1050 Ti marka/model seçimi

atahanyasa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, yakın zamanda 1050 Ti alacağım. Ama kafam karışık birçok türü, model, ve marka çaşitleri var. Çift fanlı, tek fanlı. MSI, Asus, Zotac, Palit gibi markalar var. Hangisini almam lazım ? Aralarında performans farkı var mıdır merak ediyorum. :mutlu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam en ucuz olanı alırdım. Bu da Palit ve Galax markalarını çağrıştırıyor.

Ben Gigabyte 1050 Tİ Gaming G1 kulaniyorum. Fiyati suan cok yuksek. Tek fanli MSI AERO modelini kullandim ve kesinlikle onermem. Her ne kadar isi problemi olmayan bir model olsada tek fan olan model ucak gibi sesliydi. OC performanslari farki olabilir, isi farklari olur. Cift fanli guc girisi olmayan modeller var ve 6 pin guc girisli modeller var.

ASUS tavsiye ediyorum. Tabiki diğer markaları da tercih edebilirsiniz. Kart fazla ısınmasada soğutma sistemi önemli. 2 veya 3 fanlı modelleri tercih edin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı