Msi tercih edebilirsin. Şahsen ben soğutma olarak daha başarılı buluyorum.Asus GTX 1050 Ti modelini almayı düşünüyorum fakat Zotac, MSI ve Gigabyte'ın fiyatları daha düşük. Bu dört ekran kartı arasında fark bulunuyor mu? Anakartım Asus.
N11 üzerinden Zotac mini 4 GB 718 TL gibi bir fiyata buldum şuan en ucuzu. Zotac'ın mini modelinin Asus phoneix veya baska tek fanlı modellerden bi farkı yok sanırım.Giriş seviye ekran kartlarında en ucuzunu al paran cebinde kalsın.
Hem de Zotac 5 sene garanti veriyor. Ben olsam kaçırmadan alırdım.N11 üzerinden Zotac mini 4 GB 718 TL gibi bir fiyata buldum şuan en ucuzu. Zotac'ın mini modelinin Asus phoneix veya baska tek fanlı modellerden bi farkı yok sanırım.
Hocam frekansları farklı olabiliyor ancak "1-3 fps" civarında bir fark olur oda maksimum sana tavsiyem "Msi gtx 1050ti 4GT OC EDITION" al çift fanlı olanını pişman olacağını sanmam.Asus GTX 1050 Ti modelini almayı düşünüyorum fakat Zotac, MSI ve Gigabyte'ın fiyatları daha düşük. Bu dört ekran kartı arasında fark bulunuyor mu? Anakartım Asus.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.