GTX 1050 Ti Marka Seçimi

Forumda son 1 yıldır istisnalar hariç bütün GTX 1050 Ti modellerinin kayda değmeyecek farklar dışında aynı olduğunu söylüyoruz. Artık şu kutunun üzerinde yazan ''OC'' ibaresini boş verin.

Geçen gün 1050ti için bir karşılaştırma videosu izledim ve en başarılı olan Galax marka idi. Asus ya da Msi diye kendinizi kısıtlamayın.

Kararımı verdim Dostum 1500 TL bir param bulunuyor MSI kartı satın alıyorum ve arta kalan param ile 8 GB ram satın alıcam eksik para kalıyor onu da kredi kısmından 4 taksit yapıcam.

Kesinlikle zotac mini...
+daha az güç kullanımı
+çift fan
+fanlar çok sessiz
+mimarisi diğerlerine göre yeni
+tüm kasa tiplerine uyumlu
+o.c geliyor istersen o.c yapabiliyorsun tekrar
+2 yıl garantili ama kendi sitesinden 5 yıl yapabiliyorsun

Geçen gün 1050ti için bir karşılaştırma videosu izledim ve en başarılı olan Galax marka idi. Asus ya da Msi diye kendinizi kısıtlamayın.
Hocam yine karşılaştık Bulabilirsen o videoyu atabilir misin buraya? Merak ettim. Sistem toplayacağım da fiyatı diğerlerine göre ucuzsa onu seçebilirim o yüzden soruyorum

Hocam yine karşılaştık Bulabilirsen o videoyu atabilir misin buraya? Merak ettim. Sistem toplayacağım da fiyatı diğerlerine göre ucuzsa onu seçebilirim o yüzden soruyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben açıkçası MSI öneririm. Twin Frozr soğutması çok iyi. Saat hızları da aralarında çok bir fark olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…