GTX 1050 Ti Marka Seçimi

Normalde o markanın da o kadar ucuz olmadığını görmüştüm. Ancak kutusuz vs derken böyle bir fiyat koymuşlar. Denedim mi denemedim. Firmadan alışveriş yaptım mı? Yaptım. Ürünün sıkıntılı olduğunu düşündüğüm için geri dönüş istedim. İster karşı ödemeli kargolayın inceleyelim,ister siz getirin inceleyelim dediler. Biz götürdük. İncelediler. Sorun işlemcinin çok ısınması idi. Kargo sırasında işlemci hafif yerinden kaymış gibi bir açıklama yapıldı. Sorun düzeltildi. Sağlıklı çalıştığını gösterdiler. O arada yemekte ısmarladılar. İşin gerçeği dirma benimle ilgilendi. Sosyalde bir çok kişi şikayetçi olmuş bilmiyorum. Benimle ilgilendiler. O yüzden firmaya sorun detaylarını dedim. Kim istemez ki 1050 ti fiyatına 1060 almayı sonuçta. 1050 ti alırsanız da arkadaşların dediği gibi oc modellere bakmanızda fayda var diye biliyorum sadece. Ne alırsanız alın hayırlısı olsun. Ne aldığınızı haber verirseniz sevinirim :) merak ettim :D

Kararımı verdim Dostum 1500 TL bir param bulunuyor MSI kartı satın alıyorum ve arta kalan param ile 8 GB ram satın alıcam eksik para kalıyor onu da kredi kısmından 4 taksit yapıcam.

Kesinlikle zotac mini...
+daha az güç kullanımı
+çift fan
+fanlar çok sessiz
+mimarisi diğerlerine göre yeni
+tüm kasa tiplerine uyumlu
+o.c geliyor istersen o.c yapabiliyorsun tekrar
+2 yıl garantili ama kendi sitesinden 5 yıl yapabiliyorsun

Geçen gün 1050ti için bir karşılaştırma videosu izledim ve en başarılı olan Galax marka idi. Asus ya da Msi diye kendinizi kısıtlamayın.
Hocam yine karşılaştık :D Bulabilirsen o videoyu atabilir misin buraya? Merak ettim. Sistem toplayacağım da fiyatı diğerlerine göre ucuzsa onu seçebilirim o yüzden soruyorum :)

Hocam yine karşılaştık :D Bulabilirsen o videoyu atabilir misin buraya? Merak ettim. Sistem toplayacağım da fiyatı diğerlerine göre ucuzsa onu seçebilirim o yüzden soruyorum :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı