GTX 1050 Ti Marka ve Model Önerisi

GTX 1050Ti Modeli

• Asus ROG Strix GTX 1050Ti OC

Oy: 1 16,7%
  • Msi GTX 1050Ti Gaming X OC

Oy: 5 83,3%

• Oy verenlerin toplamı
    6
  • Anket kapandı .
FPS olarak değerlendirmeyin. Ortama, bileşenlere ve şartlara göre FPS değerleri değişebilir. Malzeme ve hizmet kalitesi iyi olan modeli seçin. Asus, EVGA, Gigabyte, MSI gibi markaları tercih edebilirsiniz.

Aynı FPS olacaktır ama ROG Strix'te Arka plaka var ben olsam ROG seçerdim ama hangisinin fiyatı daha uygunsa onu alınız.

Low profile dışında bakır borulu ve çift fanlı herhangi bir model seçilebilir. Sağlamlık için Evga , görünüş için MSI, performans olarak Asus tavsiye ederim. Asus'un Strix modelleri MSI Gaming X'den biraz daha güçlü (%2'lik bir fark). Gigabyte Windforce fiyat olarak daha uygun. Totale vurduğumuzda hepsi nerdeyse aynı. Bütçene hangisi uygunsa onu almalısın. Overclock edeceksen 6 pin güç çıkışının olmasına dikkat etmelisin.

Asus EXPEDITION Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 modelini tavsiye edebilirim. Fanları kart ısınmadan çalışmayan sessiz ve serin bir kart. Low profile denen modellerden kesinlikle uzak durun. GTX 1050 gibi performans alırsınız yoksa. Diğer markalar nasıl bilmiyorum ama Asus 3 yıl garanti veriyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı