GTX 1050 Ti Masaüstünde 60 derece

AybarsK

Centipat
Yer
Trakya
Daha fazla  
Ryzen 5 2600X Gamepower Iceberg 240 sıvı sogutma ve gtx1050ti kullanıyorum masaüstünde boştayken 60 dereceye cıkıyor ve oyunlarda da 65 derecenin üstüne cıktıgını daha gormedim bu değerler norrmal midir?

İlginç ama yükte ısınmıyorsa sorun yok. Boştaki sıcaklıklar son durumda nedir?
suan senin verdiğin ayarı da daha yapmadım kendi attıgımı da uygulamadım varsayılanda forumda konusurken 35 dereceye düstü kendi kendine iftardan sonra gta 5 fivem girecegim sonuçları yazarım tekrardan

Silikonlar 90-110 ⁰C lerde zarar görmeye başlıyor benim intel pentium 4 işlemcim 103lerdeydi.
Sıcaklığın sebebi virüs olabilir termal macun iyi sürülmemiş eskimiş olabilir havaların ısınması da olabilir antalyada hava sıcaklığı 41.3 mesela. Şuan ben de 70⁰Cleri görüyorum ama kışın bu değer 23lere kadar inebiliyor. 3200g işlemci kullanıyorum.

Onu optimuma alırsanız boşta ısınma sorunu ile bir daha karşılaşmazsınız.
Sebebi ise performans seçtiğinizde Nvidia kartlar boşta bile tam çekirdek hızında çalışıyor. Bu sebep ile boşta sıcaklığınız artar.
optimuma aldım sonucları gece paylasacagım tesekkür ederim
Silikonlar 90-110 ⁰C lerde zarar görmeye başlıyor benim intel pentium 4 işlemcim 103lerdeydi.
Sıcaklığın sebebi virüs olabilir termal macun iyi sürülmemiş eskimiş olabilir havaların ısınması da olabilir antalyada hava sıcaklığı 41.3 mesela. Şuan ben de 70⁰Cleri görüyorum ama kışın bu değer 23lere kadar inebiliyor. 3200g işlemci kullanıyorum.
silivride oturuyorum hava birden ısındı 28 dereceyi gördü burası da termal macunu geçen yazın başında sürdüm cooler master master gel pro ekran kartına da sürdüm işlemciye de işlemciden yana hiç sıkıntım yok sıvı sogutma da iyi destekliyor hicbir sıkıntı yok ama arada sırada bu masaüstünde 60 derece olayı cok canımı sıkıyor
Abiler şöyle bir sorun farkettim ki msi afterburner programını actıgımda 60 dereceden bi anda 35 dereceye düşmeye başlıyor yani afterburner programı kapalıyken sıcaklık artıyor acaba afterburner programı açık değilken fanlar belli bir sıcaklıga kadar calısmıyor olabilir mi?

Son düzenleme:
optimuma aldım sonucları gece paylasacagım tesekkür ederim

silivride oturuyorum hava birden ısındı 28 dereceyi gördü burası da termal macunu geçen yazın başında sürdüm cooler master master gel pro ekran kartına da sürdüm işlemciye de işlemciden yana hiç sıkıntım yok sıvı sogutma da iyi destekliyor hicbir sıkıntı yok ama arada sırada bu masaüstünde 60 derece olayı cok canımı sıkıyor
Abiler şöyle bir sorun farkettim ki msi afterburner programını actıgımda 60 dereceden bi anda 35 dereceye düşmeye başlıyor yani afterburner programı kapalıyken sıcaklık artıyor acaba afterburner programı açık değilken fanlar belli bir sıcaklıga kadar calısmıyor olabilir mi?
Olabilir, driverlarınızı güncellediniz mi? Çünkü yazılımsal bir hata gibi gözüküyor.

Evet arkadaşlar sonucu anlatayım Afterburner arkada açık değilken 60 derecede sabitleniyor ve asla oynamıyor Afterburner'i arkada açık tuttuğumda fan hızını Auto'ya aldım 37 derecede sabit kaldı. Ve bu arada oynadığım oyun GTA 5 uzun bir süre oynadım sonuç bu ama yükte değilken de 60 derece oluyor onun için ne yapacağım?
Olabilir, driverlarınızı güncellediniz mi? Çünkü yazılımsal bir hata gibi gözüküyor.
Driverlarım güncel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı