GTX 1050 Ti mı AMD RX570 mi?

Bütçe
1900
SAF GÜÇ olarak.
Yakın diye biliyorum dedim hemen hemen eşit. DLSS ile tokatlar evet fakat SAF GÜÇ dedim dostum. Hemen hemen aynılar.
2 kartı da kullandım.
1676245985257.png

Doğrudur sanırım yanlış biliyormuşum. Fakat yine de şu konuda lafımın arkasındayım, oyun tarafında yaklaşıyor FPS olarak 2060'a (oyundan oyuna değişir.) Arada %5-10 fark var oyun kısmında. Fakat yine de bu bilgilendirme için teşekkür ederim.

Hocam AMD ekran kartı hiç kullanmadım fakat kullandığını gördüğüm arkadaşlarımın çoğu yazılım konusunda gerçekten büyük sorunlarla karşılaştı. 1050 artık eskidi, güç performansı olarak kesinlikle AMD fakat yazılımsal sorunla karşılaşabileceğinizi de unutmayın. Belki AMD kendini bu konuda geliştirmiştir uzun süredir alakam olmadı. Onun dışında bütçenize ekleyerek 1060 alarak performansı eşitleyip yazılımsal olarak da avantaj sağlayabilirsiniz fakat bu ikisinden birini alacağım derseniz, benim düşüncem AMD'nin hala yazılımsal bir sorunu olup olmadığını araştırın ve ona göre karar verin.

1050ti çok temiz kartımı 1945e sattım ,15 gün ikinci el kovaladım 3100e 2060 aldım açtım yanık pcb kokuyordu padler akmış geri iade ettim. 1660 süper aldım 2100tl 11 ay miningli kart kart cam gibiydi hiç açılmamış tabi bunu anlamak için bir çok kart görmek gerek , 1hafta ikinci el sitelerine kamp kurarsanız çok iyi fırsatlar geliyor ama geldiği gibide gidiyor yakalamak lazım.

RX 570 %30 daha güçlü görünüyor fakat, 150W çekerken, 1050 Ti sadece 75W çekiyor. Aradaki %30 farka değer diyorsan RX 570 al, benim şahsi görüşüm, az güç çekmesinden ve piyasasının daha temiz + ucuz oluşundan 1050 Ti olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı