GTX 1050 Ti mı GTX 1060 3GB mı?

WizzerNigga

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki kart arasından hangisini tercih etmeliyim ? Aralarında 500 TL kadar fiyat farkı var. Performans farklarına göre bu fiyat farkı yüksek mi?

Gidip kenar yumuşatmayı en sona alırsan tabi olur.
Sistem testlerinde bile kenar yumuşatma açılmıyor ki performans net olarak ortaya çıksın diye. Zaten tam çözünürlük alınıyorsa kenar yumuşatma biraz lüks kaçıyor. Lüks istenirse daha lüks kartlar mevcut. Ben gtx 550 ti ile oyunları bir şekilde oynuyorum ki gta 5'te dokular medium gölgeler medium gerisi high, very high. Hayır ben böyle performans almasam böyle bir kartı kötü sanıcam. Tek dezavantajı şuan için fiyatı. Zamanında 800-900₺’ye msi gaming x versiyonu vardı. Kıs o kenar yumuşatmayı dostum kasmasın sistem.

Lowdan kastımın içine o da giriyor zaten. Onu kıs bunu kıs bi anlamı kalmıyor hipermetrop gibi oynamak low oluyor.
Kenar yumuşatma ekstrem bir olay zaten. Sanırım pek anlamıyorsun bu olaydan. Adam 1080 ti'da bile kenar yumuşatmayı açmaya gerek duymuyor mesela. Zaten 1080p yada 2k görüntü alıyorsan ekstradan gözünün farkedemeyeceği bir detayı açmak gereksiz performans kaybı. Sen kenar yumuşatmayı kapat zaten kasılma falan kalmaz. Hayır asıl komik olan low medium kartı diyorsun ya bide, ama kenarlar güzel gözüksün diye bunu açıyorsun. Açmazsan rahat rahat highta oynarsın birşeyi kısmadan. Gtx 550 ti kullandığımı söylüyorum ben en kötü low'da oynarken sen o kartla low'da oynuyorsan maalesef kartı kullanmayı bilmiyorsun demektir.

Buyur yeni nesil oyunları gtx 1050 ti ile ultrada oynuyorlar bir şekilde. Fps'den memnun kalmazsan bazı ayarlarla oynayıp high yapsan ultra- high oynarsın çok rahat. Tabi assasins creed gibi yapımlar maalesef daha yüksek donanım talep ediyor. Gtx 1060 ile çok rahat high-ultra'da oynanıyor bu oyunların hepsi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bütçe olarak 2000-1700 arası arkadaşlar.

Sapphire Pulse Amd Radeon RX 580 4G OC 256 Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 11265-09-20G

Bu modelin 8GB olanını da alabilirim tavsiyelerinize göre.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı