GTX 1050 Ti mı, monitör + RX 560 mı?

Monitor RX 560 mı alayım yoksa sadece GTX 1050 Ti mi alayım

• Monitor + RX 560

Oy: 13 54,2%
  • GTX 1050 Ti

Oy: 11 45,8%

• Oy verenlerin toplamı
    24
1060 3 GB almak elbette daha mantıklı. Ancak dediğim gibi fiyatların düşmesi için mining kartlarının çıkıp iyi performans göstermesi ya da çok seri üretime geçilip tedarikçi firmalara gelmesi gerek. 2. ihtimal biraz zor o yüzden beklemeyin fiyatların düşmesini eğer bu yaz almayı düşünüyorsanız. Onun dışında Vatan'dan kazık yemenizi önermem ama siz bilirsiniz sonuçta benim param değil.

PSU'yu zamanında arkadaşıma almıştık 1 sene oldu mutlu şuan.
http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hexa-500-serisi-500w-guc-kaynagi.html
Bu yaz almayı düşünüyorum. Yakında fiyatlar düşer zaten çok hızlı çıktı çok hızlı düşecektir.

Bu yaz almayı düşünüyorum. Yakında fiyatlar düşer zaten çok hızlı çıktı çok hızlı düşecektir.
Çok hızlı çıktı çünkü mining olayı çok hızlı geldi. Mahalle bakkalları bile 10 tane ekran kartı alıp rig kuruyor. Fiyatlar çok hızlı düşmeyecektir işte. Her neyse istediğin kadar bekleyin ama ben uyarımı yapayım. Şundan 2 ay önce fiyatlar normalden Haziran itibariyle herkes mining olayına girişti.

Size tavsiyem 1050 Ti almanız. Şimdilik sizi idare eder zaten. İleride tekrar para biriktirip bi monitor alabilirsiniz. 1050 Ti ileriye dönük daha iyi bi yatırım olur. Sonuçta RX 560'dan üstün bir kart. Sizi minimum 2 sene high-ultra ayarlarda rahat götürür. (1080p için.)

Size tavsiyem 1050 Ti almanız. Şimdilik sizi idare eder zaten. İleride tekrar para biriktirip bi monitor alabilirsiniz. 1050 Ti ileriye dönük daha iyi bi yatırım olur. Sonuçta RX 560'dan üstün bir kart. Sizi minimum 2 sene high-ultra ayarlarda rahat götürür. (1080p için.)
GTX 1050 Ti hangi marka alayım ? @ThePunisher90

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı