GTX 1050 Ti mı RX570 mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam bende i3-4170 işlemci var kötü maalesef ekran katım şu an da GT 720 o da kötü haliyle ekran kartı mı yükseltmek istiyorum. Sizce RX570 mi daha iyi yoksa 1050 Ti mı bir de bunlar darboğaz yapar mı? Yaparsa FPS kaybım ne olur? Cevap aldığım arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar selam bende i3-4170 işlemci var kötü maalesef ekran katım şu an da GT 720 o da kötü haliyle ekran kartı mı yükseltmek istiyorum. Sizce RX570 mi daha iyi yoksa 1050 Ti mı bir de bunlar darboğaz yapar mı? Yaparsa FPS kaybım ne olur? Cevap aldığım arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
RX 570 al. İşlemci tabanlı oyunlarda darboğaz yaşarsın. Sonradan sistemi geliştireceğinde sıkıntı çekmezsin. Gtx 1050TI'ın yanından bile geçmeyin.

Darboğaz olacaktır ama düşük bir seviye olacaktır. RX 570 almanız daha mantıklı. 1050ti kullanıyorum arkadaşımda 570 var benden neredeyse 2 kat fazla FPS alıyor. RX 570 ile darboğaz yapsa bile ileride işlemci değiştirip darboğazı engelleyebilirsiniz. İşlemciyi değiştirmeseniz bile RX 570'le 1050ti ye göre daha fazla FPS alacağınıza eminim.

Laptop'umda 4GB GTX 1050Ti var, kötü bir kart değil, ama oyun oynama düşünceniz varsa RX serisinden bir kart almalısınız. Hatta oyun oynamıyorsanız bile alınmaz, RX serisi dururken. Çünkü aynı paraya daha fazla performans vaad ediyor RX serisi. Bu saatten sonra GTX 1050Ti'a para yatırmak saçmalıktan başka bir şey olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı