GTX 1050 Ti mining yapılıp yapılmadığı nasıl anlaşılır?

Brave22

Centipat
Merhaba GTX 1050 Ti 2.el aldım ve mining yapılıp yapilmadiginı nasıl ögrenirim?

15901737387852234308392599519175.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin olarak öğrenemezsiniz. Kartı iyice kurcalayın fanları değişmiş mi ya da soğutucusu sökülüp tekrar takılmış mı? Mining dediğimiz şey normal kullanımdan pek farkı yok yani şu varsa mining için kullanılmış diyemeyiz.

En etkili yöntem satıcı profili. Aynı adam 10 tane ikinci el kart satıyorsa bu kişiden şüphelenebilirsiniz. Genelde RX 570-580'ler mining için kullanılır 1050 Ti değil.

Ben mining denedim ama çok kısa süreliydi. Deneme nedenim kaç para veriyor merak ettim. Aylık 20-30 lira veriyordu. Elektrik faturasıyla kıyaslandığında tam anlamıyla ağır zarara giriyorsun. Sözün özü emin ol adam mining işine kalkışmak istese bile 3 haftayı geçmeden salmıştır. Çünkü gram kazandırmıyor.

Hocam genellikle AMD kartları kullanırlar 1050 Tİ mining için kullanmazlar.

Kesin olarak öğrenemezsiniz. Kartı iyice kurcalayın fanları değişmiş mi ya da soğutucusu sökülüp tekrar takılmış mı? Mining dediğimiz şey normal kullanımdan pek farkı yok yani şu varsa mining için kullanılmış diyemeyiz.

En etkili yöntem satıcı profili. Aynı adam 10 tane ikinci el kart satıyorsa bu kişiden şüphelenebilirsiniz. Genelde RX 570-580'ler mining için kullanılır 1050 Ti değil.

2017'de bayabi kazançlıydı :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı