GTX 1050 Ti Model Seçimi

Arkadaşlar, hem adını bile ilk kez duyduğum "Kıytırık" markalar yerine, hem de tek fanın yeterli olmayacağını düşündüğüm için MSI GTX 1050Ti OC modelini 765₺'ye Sinerjiden aldım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler, yardım etmek istediğiniz için minnettarım. Aldığım kartın linkini de şöyle bırakayım;

MSI GeForce GTX1050Ti 4GT OC 4GB 128Bit
(Websitesindeki görselde sorun var, Low Profile modelini almadım.)

Inno3d kıytırık değildir. Türkiye'de fazla tutmadığı için insanlar pek bilmez ve bundan dolayı kıytırık olarak görebilirler.

Merak etmeyin yurtdışında da hatrı sayılır defa elektronik alışverişi yaptım. Şuan Türkiyede satılan markalar arasında, en kötüsü olduğunu düşünüyorum. Kötü olmadığını düşünen arkadaşlar MSI, ASUS, Gigabyte, Galax, Zotac, Sapphire, Evga yerine Inno3D ekran kartı alsınlar o zaman burda o muhabbeti yapalım. MSI Gaming X kullanıp Inno3d önermeyi samimi bulmuyorum sadece. Fiyatının değerini verir mi eh belki verir. Diğer dünya çapı markalara göre belki 1 yıl az ömrü olur, bu riski almaya değer mi? Bu yüzden MSI ile kıyaslamayı gülünç bulurum. Budget flight gibi bir şeydir bu. Ucuz diye bileti alırsınız uçaktan inene kadar kendinize kızarsınız. Oysaki daha kaliteli uçuş firmalarıyla da gidebilirdiniz. Bunlar benim düşüncelerim. Saygı çerçevisinde tartışmaya her zaman varım. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı