GTX 1050 Ti Model Seçimi

Peki bu kart 821₺'yi haketmiyorsa sizin öneriniz nedir Asus'un tek fanlı modeli mi 740₺ olan. Tek fanın soğutma açısından yeterli olacağını düşünüyor musunuz? Aksi takdirdeki diğer tercihler de 800₺ altında değil zaten.

Gaming X almayı savunmadım 150₺'lik bir fark mevcut değil şuan. Ekran kartı markasının da hem sıkıntı çıkması bozulması gibi durumlarda müşteri memnuniyeti hem de soğutma/oc açısından gayet önemli olduğunu düşünüyorum.
Ürünün linkini atabilir misiniz? Gaming X modelinin.

MSI'ın teknik servisi şu an pek iyi değil. Diğer markaların teknik servisi daha iyi. Örnek vermek gerekirse Asus veya Gigabyte. Allah kimseyi ServisPoint'e (MSI teknik servisi) düşürmesin.

MSI soğutma konusunda başarılı. Arada fark yok ise alınabilir. 850 TL GTX 1050 TI için pahalı değil.

850 liraya Gaming X modelini ben de görmedim.

Gaming modelini al, parasını sonuna kadar hakediyor. Gaming X parasını haketmiyor, Gaming ile 50 MHZ fark var diye 150 lira verilmez. Ama Haming alırsan ısınmazsın, sorun yaşamazsın. Ayrıca şöyle bir durum var: NVIDIA yakın zamanda bunlardaki çekirdek voltaj kilidini açacak, yani 1900 MHZ ve 8 GBPS seviyesinden çok daha yükseklere çekilebilecek. Şu an arada çok bir fark olmayabilir belki (var aslında), ama ileride ek pinsiz modeller 75W sınırında takılırken bu modeller hiç ısınmadan çok daha iyi seviyelere overclock da edilebilecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı