GTX 1050 Ti Model Seçimi

X modeli ile normali arasında 50MHZ fark var. 1 FPS için 900 verilmez tabi ancak bana göre Gaming modeli aradaki 50 lira farka kesinlikle değer.
70TL fark var hocam iyi bak.
Çıkartmayı iyi yap.
Kimine göre 1 TL'nin bile önemi vardır sonuçta para kolay kazanılmıyor.

Son düzenleme:
Kesinlikle aralarında hiçbir fark yok. En iyisi olsun diye 1050 ti Gaming X modelini aldım. Tek avantajı yükte 60 dereceyi geçmiyor ve sessiz. Tavsiyem en ucuz olanı alıp geri kalan parayla sisteme takviye yapmandır.

Hocam, ısı ve ses farkı yaşamışsın artı olarak. Beni de düşündüren bu şuanda.

En ucuz olanı. Bu kartın harcadığı güç ortada. Ekstradan para bayılmaya gerek yok.

O zaman gidip Zotac'ın mini modelini de alırım ancak işte ısınması ve overclock performansları da ortada. Almışken uzun ömürlü olsun istiyorum.

Hocam halihazırda kullandığın için samimi önerini anlıyorum fakat MSI ya da Asus modelleri arasından bir tercih yapmak istiyorum.

Soğutma ve ses açısından f/p değerlendirmesi aramaktayım zaten. Özel bir sebepten ötürü ise yılbaşından önce almam gerek. Bu modeli alabilirsiniz derken hangi modeli kast ettiniz?

Teşekkürler hocam, şuan bana en yakın seçenek Gaming modeli gibi görünüyor zaten.

Tavsiyem Galax GTX1050Ti EX O.C edition alman yönünde olacaktır çift fanlı bir model.
750TL fiyatı var.

Gaming alırsan tek artısı ısınmaması olacaktır.

Teşekkürler ancak, MSI ya da Asus modelleri arasından bir tercih yapmak istiyorum.

"Ejderiya" logosuda var.
Ama 150TL fazla bir fiyatı var.

Ne yalan söyleyeyim o ejderiya sevgimi bastıramıyorum ben de.

Bak ben sana anlatayım.

Imzamda MSI GTX 1050 Ti Gaming X modelini görebilirsin ve black friay indirimlerinden aldım. Fiyatında güzel bir indirim vardı ve uygun olduğu için aldım.

O ejderha hiç bir anlam ifade etmiyor. Kenarda duran kasama oyun oynarken bakıp "Aaaa çok güzel ya" demiyorum. Bu arada RGB değil bu modeldeki ışıklar. Fanların yanı ve kartın iç taraflarında kırmızı led var. O ejderha da beyaz. Bu kadar.

Arkadaşımda da başka bir model var ve arada FPS farkı vs. yok.

Ekstra 6 pin güç girişi istiyor ve benim kablolama arkada olduğu için bir ton uğraştırdı kabloyu bulmak.

Dedim ya indirimden aldım diye. Örneğin Galax marka indirime girseydi daha düşük diye onu alırdım.

Son olarak. Eğer fazladan 100-150 lirayı çöpe atmak istiyorsan senin için biçilmiş kaftan. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Hocam ejderha derken Msi'a olan sevgimi betimledim sadece. Şimdiye kadar beni hiç pişman etmedi, hep MSI aldım hep memnun kaldım o yüzden öyle söyledim. Yoksa RGB'nin benim için hiç bi anlamı yok. Kasamda cam yok ayrıca ayak seviyemde tutuyorum. Güç girişi meselesini de pek kafama takmıyorum. MSI'dan şaşmak istemiyorum o yüzden şuan Gaming X değil ama Gaming modeline bi tık daha yakınım ki bu kart 821₺'ye satılmakta şuan.

Zotac dışında bütün markaları alabilirsin. Arkadaşlarımın dediği gibi ''Ejderiya Geyming'' 150 lirayı hak etmiyor. Işık konusunda ise, uzaktan kumandalı RGB kasa ledi alabilirsin. Onlar daha hoş.

Ekran kartı alırken modeline bakılmalı. Markasına değil.

821 TL'yi haketmiyor ve alırsanız işiniz umarım Servispoint'e düşmez. Siz bilirsiniz en son paragrafta hala ciddiyim.

Peki bu kart 821₺'yi haketmiyorsa sizin öneriniz nedir Asus'un tek fanlı modeli mi 740₺ olan. Tek fanın soğutma açısından yeterli olacağını düşünüyor musunuz? Aksi takdirdeki diğer tercihler de 800₺ altında değil zaten.

Gaming X almayı savunmadım 150₺'lik bir fark mevcut değil şuan. Ekran kartı markasının da hem sıkıntı çıkması bozulması gibi durumlarda müşteri memnuniyeti hem de soğutma/oc açısından gayet önemli olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…