GTX 1050 Ti nasıldır ?

Öneriniz için teşekkür ederim öyle yaparım artık

Öneriniz için teşekkür ederim öyle yaparım artık
Amazon.de üzerinden ilk defa alışveriş yapacaksan şu konuda bilgin olsun, kargoyu UPS ile 2 günde falan Türkiye'ye ulaştırıp gümrük işlemlerine başlıyorlar fakat gümrükleme işlemini onlar yaptığı için sana bir vekaletname PDF'si yollayacaklar, telefon ile arayıp ne yapman gerektiği konusunda seni Türkçe olarak bilgilendirecekler. Unutmaman gereken nokta ise seni aradıklarında hangi e posta adresine yollaman gerektiğini öğrenmen gerekiyor o vekaletnameyi.

Amazon'dan sürekli anakart, işlemci siparişi veren tanıdıklarım var sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Onlar yardımcı olur da aklıma şu soru geldi. Şimdi benim işlemcim i7 fakat 1. nesil . Önerdiğiniz kartı besleyebilme konusunda şüphelerim var. Aslında çoğu kişi hala iyi bir işlemci olduğunu söylüyor. İşlemci 750 Ti modelini şuanki oyunlarda gücünün %44'ünü kullanarak ekran kartını %99 a vurdurabiliyor. Umarım Rx 480'de darboğaz yaşamam .

Biraz darboğaz yapabilir fakat sisteminin bileşenleri kalitesiz değilse donma, takılma sorunları yaşayacağını sanmam. Titan X ve G3258 ile test etmişti Recep Baltaş ve Ali Güngör. Donma, takılma yaşanmamıştı ve 1080p'de oldukça yüksek FPS değerlerine çıkmışlardı.

Merhaba, benim asus m70ad bilgisayarım var ekran kartını değiştirmek istiyorum acaba
Msı GTX 1050 Tİ 4GB OC olur mu ?

Merhaba, benim asus m70ad bilgisayarım var ekran kartını değiştirmek istiyorum acaba
Msı GTX 1050 Tİ 4GB OC olur mu ?

İşlemcim Intel Core İ7 4770.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…